Un băiat de 14 ani și-a ucis toată familia, părinții și trei frați mai mici, când a aflat că mama lui e de fapt mamă vitregă Citeşte întreaga ştire: Un băiat de 14 ani și-a ucis toată familia, părinții și trei frați mai mici, când a aflat că mama lui e

Un băiat de 14 ani și-a ucis toată familia, părinții și trei frați mai mici, când a aflat că mama lui e de fapt mamă vitregă, dar va scăpa de pedeapsa cu moartea, scrie site-ul televizunii americane de știri WSFA12, afiliată NBC. Cele cinci crime comise de adolescent au fost recunoscute chiar de el.

Un adolescent american își va petrece, foarte probabil, întreaga viață în închisoare și va primi mai multe condamnări pe viață, după ce anul trecut și-a ucis întreaga familie și nu dă semne că regreta crimele

Mason Sisk, care are acum 15 ani, e complet netulburat de masacrul pe care l-a comis pe 2 august 2019 în Limestone County, Alabama. Tara Pressnell, ofițerul de probațiune juvenilă din Limestone, a declarat, citată de Decatur Daily: „Mason nu pare deranjat de faptul că este acuzat că și-a ucis familia. Nu a dat niciun semn de remușcare. În timp ce era în detenție, el nu a vorbit deloc despre familia sa.”

Adolescentul nu pare că regretă masacrul. Foto: Limestone County Sheriffs Office/ WHNT Mason Sisk care se confruntă cu patru acuzații, iar până acum nu era clar dacă va fi acuzat ca minor sau adult. Sisk este acuzat de crimă capitală a două sau mai multe victime, plus trei acuzații suplimentare de crimă capitală a unei victime sub vârsta de 14 ani. Și-a ucis familia când a aflat că mama lui e de fapt mamă vitregă Victimele erau tatăl băiatului, John Sisk, în vârstă de 38 de ani, mama sa vitregă, Mary Sisk, în vârstă de 35 de ani, fratele în vârstă de 6 ani, sora în vârstă de 5 ani și fratele său de 6 luni. Chiar dacă e minorCurtea Supremă americană a decis că poate fi cerută pedeapsa cu închisoarea pe viață pentru el, dar nu și pedeapsa cu moartea, deoarece avea mai puțin de 16 ani când a comis crimele.

Imediat după crimă, un văr al lui Mason a dezvăluit poliției că el tocmai aflase că Mary e mama lui vitregă și asta l-a înfuriat foarte tare. Băiatul fusese crescut doar de tată de la 3 ani, iar când avea 8 ani acesta obținuse custodia definitivă.

Mason Sisk va fi judecat ca un adult pentru crimele lui, dar nu va putea fi condamnat la moarte. Foto: WAAY Mason și-a împușcat părinții și frații în casa în care locuiau, iar când a venit poliția a spus inițial că au fost atacați și el a scăpat ascunzându-se la subsol. Un vecin a sunat la 911, după ce a auzit mai multe împușcături. Dus la audieri, adolescentul a recunoscut toate crimele, apoi le-a arătat polițiștilor unde ascunsese arma pe care o folosise, una care era deținută ilegal de tatăl băiatului.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *