Un BMW cu volan pe dreapta a făcut prăpăd pe un drum din Argeș

Un bărbat de 51 de ani a murit pe loc, iar un tânăr de 25 de ani şi şoferul de 30 de ani s-au stins la spital, după ce mașina în care se aflau – un BMW cu volan pe dreapta – a derapat, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR încărcat cu butelii și un Duster.

Accident mortal în Argeş.
Trei bărbaţi au murit după ce un BMW a intrat pe contrasens, în localitatea Zamfireşti.
Accidentul s-a produs în localutatea Zamfirești, pe șoseaua care leagă Pitești de Vâlcea.

Din primele informații, BMW-ul înmariculat în Anglia și cu volan pe dreapra a derapat într-o curbă in urcare și a ajuns pe contrasens.

A lovit TIR-ul, apoi s-a izbit de un Duster.

În încercarea de a evita impactul, șoferul autotrenului a tras de volan, însă camionul a ajuns într-o râpă. A fost nevoie de o macara pentru a scoate camionul de acolo.

TIR-ul era încărcatt cu 120 de butelii de oxigen, dintre care jumătate erau pline.

Un bărbat din BMW a murit pe loc, alţi doi au sfârşit la spital

În urma impactului, un bărbat de 51 de ani, care se afla în BMW, pe locul din stânga, a murit pe loc, iar un alt pasager al autoturismului, un tânăr de 25 de ani, s-a stins la spital.

Şoferul care a provocat nenorocirea, în vârstă de 30 de ani a a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgenţă din Piteşti, însă medicii nu au mai putut să-l salveze.

Din fericire, bărbatul care conducea autotrenul s-a ales cu răni uşoare, iar cei care se aflau în Duster au scăpat teferi.

Accidentul a blocat traficul pe ambele benzi şi a fost nevoie ca circulaţia să fie deviată. Politiştii au găsit o rută ocolitoare prin Curtea de Argeş.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *