Un copil de 13 ani, dat dispărut în județul Cluj. A fost căutat toată noaptea

Un copil în vârstă de 13 ani, din localitatea Florești, județul Cluj, a plecat de la domiciliu ieri, 27 ianuarie și nu s-a mai întors. Poliția a transmis semnalmentele minorului și solicită ajutorul populației pentru găsirea copilului.

Minor dispărut în județul Cluj. Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, PLEȘA LUCIAN MARIAN, în vârstă de 13 de ani, din comuna Florești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Zeci de voluntari din judeţul Cluj au făcut noapte albă pentru a-l căuta. Întreaga noapte, poliţiştii şi voluntarii unei asociaţii au căutat pe toate străzile din localitate, dar şi pe câmpurile şi pădurile din apropiere, însă fără rezultat.

Copil dispărut în Cluj. Care sunt semnalmentele minorului
Semnalmentele copilului sunt: înălțime aproximativ 1.50 m, greutate 50 kg, păr șaten închis, scurt.

La momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare gri închis, încălțăminte sport de culoare alb cu albastru, precum și o mască de protecție de culoarea neagră cu un desen tip flacără.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Copil din Arad, dispărut de trei săptămâni
Au trecut aproape trei săptămâni de când un copil de 7 ani din județul Arad a dispărut fără urmă, după ce plecase la joacă cu alți copii.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, echipele de polițiști încă îl caută. Din nefericire, aceștia nu au reuşit încă să dea de urma băiatului dispărut. Sebastian Ionel Corbei, a dispărut la începutul lunii ianuarie, după ce plecase la o stână şi nu s-a mai întors acasă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *