UN FOTOMODEL CELEBRU ȘI-A UCIS SOȚUL ÎNTR-O CRIZĂ DE GELOZIE. BĂRBATUL A VENIT ACASĂ CU O ALTĂ FEMEIE ȘI I-A CERUT SĂ LE FACĂ MÂNCARE

Un fotomodel de top din Rusia este acuzat de crimă. Se pare că Lilia Sudakova și-a înjunghiat mortal soțul cu un cuțit de bucătărie, într-o criză de gelozie, după ce acesta a venit acasă cu o altă femeie.
Lilia Sudakova, în vârstă de 26 de ani, este acuzată că l-a ucis pe Serghei Popov, 28 de ani. Întreg incidentul a avut loc atunci când soțul fotomodelului ar fi venit acasă cu o femeie pe care a întâlnit-o într-un bar și i-a cerut să gătească pentru amândoi.
După ce și-a înjunghiat soțul, tânăra a chemat o ambulanță, iar acesta a fost dus de urgență la spital. Însă în ciuda eforturilor medicilor Serghei Popov a decedat. Lilia Sudakova riscă până la 15 ani de închisoare, potrivit presei din Rusia.

Lilia Sudakova este un fotomodel de renume. Aceasta a apărut pe coperta revistei Vogue, ediția din Rusia, dar și în reviste din Italia, China și Japonia și a promovat un brand de îmbrăcăminte de lux din Rusia.
Mama tinerei susține că a fost legitimă apărare
Mama tinerei, Irena Sudakova, îi i-a apărarea și susține că a fost vorba de legitimă apărare. Conform spuselor acestei, Lilia a fost mult timp o victimă a abuzurilor soțului ei și a acționat din instinct de autoapărare.

Mama suspectei a declarat că după ce bărbatul i-a cerut să facă de mâncare, acesta ar fi părăsit încăperea, dar s-a întors și s-a repezit spre soția lui, în momentul în care aceasta tăia legumele pentru o salată.
„În acel moment, ea a ridicat mâna și i-a înfipt accidental cuțitul”, a declarat pentru presa din Rusia mama modelului.
Aceasta a mai spus că soțul fiicei sale era beat și că a lovit-o, subliniind că tânăra nu a vrut să-l omoare și că totul a fost un accident.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *