Un nou incendiu la un spital COVID. Șapte pacienți au murit

Un incendiu puternic a avut loc într-un spital privat din Obour. În urma incidentului puternic, șapte persoane au decedat.

Un incendiu puternic a avut loc într-un spital privat din Obour, un district de la periferia capitalei Cairo. Potrivit unei surse incendiul a pornit

de la un scurtcircuit electric. În urma tragediei, șapte persoane au murit. Pacienții afectați de incendiu au fost evacuați și transportați la spitalele din zonă.

De asemenea, în urmă cu o săptămână a avut loc un incendiu într-o secţie de terapie intensivă COVID-19 al unui spital din provincia Gaziantep

din sud-estul Turciei. În urma impactului puternic, opt pacienți cu COVID au murit. Incendiul a fost provocat de explozia aparatului de ventilaţie pulmonară.

Pacienții care primeau tratament au fost transportați la spitalele din zonă

În plus, 14 pacienți care primeau tratament au fost transportați la diferite spitale din zonă. În continuare, oamenii legii fac cercetări.

Totodată, a fost deschisă și o anchetă cu privire la incendiul care a avut loc în unitatea de terapie intensivă COVID-19 din Spitalul Universitar Sanko.

Reamintim că un incendiul asemănător a avut loc și la Terapie Intensivă la spitalul din Piatra Neamț. Pe 14 noiembrie 2020, două saloane au fost cuprinse de flăcări. În urma tragediei, 15 pacienți internați au decedat, iar un singur pacient cu COVID-19 a reușit să supraviețuiească.

Un medic care se afla de gardă, a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. Medicul Cătălin Denciu a încercat să salveze pacienții

infectați cu coronavirus. Medicul erou se află internat la un spital din Belgia, acolo unde a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *