Un român a fost condamnat în Germania, după ce a dat lovitura anului într-un supermarket: A furat 60.000 de euro cu aspiratorul

Jaf cu aspiratorul
Furtul a avut loc în 2019, iar Constantin, în vârstă de 30 de ani, a fost prins din cauza unei greşeli: Şi-a uitat la locul faptei ochelarii de vedere.

Acum, românul s-a prezentat în faţa judecătorilor şi a recunoscut că a plănuit în cel mai mic detaliu jaful cu aspiratorul, scrie Zeit Online.

Constantin a avut şi trei complici, printre care şi un angajat al supermarketului. Lovitura a fost dată la închiderea programului, însă hoţii nu au ştiut că în interiorul magazinului rămăsese şi o casieră, pe care hoţii au ameninţat-o cu un pistol de jucărie, după care au legat-o de scaun.

Jaf cu aspiratorul

Apoi, folosindu-se de aspirator, Constantin a luat toţi banii găsiţi în seif. În faţa instanţei, românul spune că a apelat la acest gest nebunesc pentru că avea datorii la traficanţii de droguri şi voia să îşi ajute şi mama aflată în România.

După ce au tras cu aspiratorul banii din seif, hoții au fugit, însă Constantin B. și-a uitat ochelarii, iar anul trecut anchetatorii l-au identificat în baza acestora.

În prima instanţă, Constantin a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare pentru tâlhărie, însă decizia poate fi atacată cu recurs.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.