UN ROMÂN CARE A DAT SPARGERI ÎN PARIS A FOST PRINS DUPĂ 7 ANI DE CĂUTĂRI INTERNAȚIONALE

Un român care a spart un magazin în Paris cu arme, topoare și ciocane, a fost prins în Neamț după 7 ani de căutări internaționale.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Neamț, în colaborare cu cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești, au depistat un bărbat de 30 de ani, din Săvinești, care era urmărit international de 7 ani. Pe numele acestuia era un mandat de arestare european emis de autoritățile din Franța.
Bărbatul este cercetat pentru furt și tâlhărie calificată, după ce, în octombrie 2013, împreună cu alte persoane ar fi pătruns într-un magazin din Paris cu arme, topoare și ciocane de unde ar fi sustras mai multe bijuterii și ceasuri de lux. Prejudiciul a fost de mai bine de un milion de euro.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău. Miercuri, acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *