Un smartphone lipit de un Porsche a pus pe jar un oras intreg. Explicatia amuzanta a soferului

Un telefon mobil a pus pe jar autoritatile din Kiev. Telefonul suspect era lipit cu banda adeziva de un Porsche 911, iar un localnic a alertat de urgenta Politia.

Incidentul a avut loc cu cateva zile in urma in capitala Ucrainei. Un cetatean a sunat la numarul de urgenta si a semnalat un autovehicul suspect. Era vorba despre un Porsche alb, care avea pe unul dintre stopuri lipit un telefon mobil. Masina era parcata pe strada, iar proprietarul sau era de negasit, ceea ce a ridicat si mai multe semne de intrebare.

Telefon lipit cu scotch pe un Porsche

La fata locului a aparut un echipaj de patrulare, insa oamenii legii au decis ca ar fi bine ca genistii se se ocupe de masina suspecta, pentru a elimina orice pericol. Pana la aparitia acestora, accesul in zona a fost restrictionat.

Specialistii au ajuns la concluzia ca nu este nimic suspect in legatura cu telefonul mobil, iar mai tarziu proprietarul masinii a explicat politistilor ca, cel mai probabil, este opera fostei iubite care nu a facut altceva decat sa ii returneze cadoul – telefonul mobil. Ce-i drept nu a ales tocmai un mod obisnuit pentru a face asta.

Ei bine, femeile pot fi extrem de inventive cand vine vorba de razbunare. Un astfel de caz este si cel al unui sofer din Cluj care a avut o adevarata supriza atunci cand a gasit un „mesaj” in parbrizul masinii.

Barbatul a gasit pe parbrizul masinii un sutien atarnand. Soferul autovehicului va avea, cu siguranta, o surpriza.

„Am mai vazut stergatoare ridicate, gunoi aruncat pe parbriz sau ruj pe parbriz. Dar e prima data cand vad asta”, este mesajul catre insoteste fotografia.

Razbunare, mesaj de la sotie? Bineinteles, comentariile au inceput sa curga: „Sa se porneasca ancheta sa stim anii domnisoarei si marimea cupelor”, „A cazut din bloc. A fost in geam …”, „Daca esti casatorit e test de la sotie”, „In masina aia s-au intamplat lucruri necurate”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *