Un șofer cu permisul suspendat din 2007 a ucis șapte persoane pe o șosea din

Un accident grav s-a petrecut sâmbătă în orașul german Bad Langensalza din landul Turingia, unde șapte persoane au murit în urma unei coliziuni provocate de un șofer cu permisul suspendat.

Accident grav pe o șosea din Germania. Un șofer care avea permisul suspendat de 16 ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar șapte persoane și-au pierdut viața.
Șoferul care a provocat accidentul are vârsta de 45 de ani și nu se cunoaște motivul pentru care a rămas fără permis de conducere.

Martorii spun că cei trei aflați în mașina care a produs accidentul au consumat alcool într-o parcare. Șoferul a fost condus pentru a i se recolta probe de sânge.
Accidentul a avut loc într-un viraj lung, când șoferul autoturismului a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism în care se aflau 5 tineri de 19 ani, iar alta în care se aflau doi oameni.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază pe autostrada 247 din apropierea orașului Bad Langensalza. Potrivit Bild, șoferul care a provocat accidentul este cercetat pentru omor prin imprudență.

Tragedie în Italia, după ce o tânără de doar 27 de ani a murit după ce a fost victima unui accident de motocicletă. Este vorba despre Federica Albanese, care se întorcea acasă dimineață, după ce ieșise cu prietenii săi în oraș.

Totul s-a întâmplat chiar sub ochii iubitului ei care a fost și el rănit.

Motocicleta pe care se deplasa a intrat într-un autoturism care mai apoi a luat foc. În acest accident 3 persoane au fost rănite, iar printre acestea este și iubitul tinerei care a decedat.

Totul s-a întâmplat pe A19, pe banda care merge în direcția Capitalei siciliene.

Oamenii legii au spus că impactul a fost frontal între motocicletă și autoturism. În mașină se aflau 2 tineri, șoferul și o femeie în vârstă de 32 de ani. Bărbatul a fost scos la timp din autoturism, înainte de a lua foc, iar femeia a fost transportată de urgență la spital.

De asemenea, iubitul Federicăi, în vârstă de 28 de ani, se află în stare gravă la spital.

laur