Un tânăr român, spânzurat în direct pe Facebook. O fetiță de 6 ani, a nimănui:

Un tânăr român, care lucra ca cioban, a luat o funie, a agățat-o de o grindă și s-a spânzurat, transmițând live, pe Facebook, gestul său nebunesc. Bărbatul de 33 de ani a lăsat în urmă o fetiță de 6 ani, pe care propria mamă a abandonat-o într-un orfelinat.

Tânărul a luat funie, a dat-o după o grindă și s-a spânzurat făcând live pe Facebook. Apropiații lui au sunat proprietarul stânii unde lucra băiatul, în comuna ieșeană Ion Neculce, iar acesta a mers rapid la locul respectiv și a tăiat funia, însă tânărul era deja mort. Incidentul a avut loc joia trecută.
Bărbatul avea o fetiță în vârstă de șase ani ce a fost abandonată de mama sa la Protecția Copilului Iași în 2017. La proces, bărbatul a fost de acord să-și dea fiica spre adopție. Acesta a început să se simtă vinovat pentru ceea ce a făcut și a decis să se sinucidă în direct pe Facebook.
Cel care a încercat să-l salveze a fost chiar proprietarul stânii, dar a fost prea târziu. Un medic sosit la fața locului a efectuat protocolul de resuscitare timp de 30 de minute, dar acesta a murit.
Mama fetei se află în Marea Britanie și a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopție al copilului, potrivit Ziarul de Iași.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *