Un tânăr s-a cățărat zilnic la fereastra mamei sale, internată cu Covid-19, ca să nu moară singură

Un tânăr de 30 de ani care a vrut să fie alături de mama sa, internată în spital cu coronavirus, a escaladat în fiecare seară zidul spitalului pentru a ajunge la fereastra salonului în care se afla femeia, după ce medicii i-au interzis să o vadă.

O scenă care s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.

Povestea emoționantă s-a petrecut în Palestina și a fost relatată de presa locală, citată de Il Messaggero.

Jihad Al-Suwaiti a ținut cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron, însă medicii i-au interzis să o viziteze. Femeia în vârstă de 73 de ani – care suferea de leucemie – a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Pentru a nu o lăsa singură, fiul ei s-a cățărat în fiecare seară pe zidurile spitalului, ca să o vegheze de la fereastră. Aceeași scentă s-a repetat aproape o săptămână, până joi, când femeia a murit, răpusă de boală.

„Am fost cu ea chiar și în ultimele ei momente de viață. Chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

Povestea i-a emoționat pe localnici, începând cu diplomatul ONU Mohamad Safa, care a publicat o imagine cu tânărul la fereastră.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.