Un tânăr s-a spânzurat, după ce și-a bătut violent iubita


A vrut să întrețină relații cu iubita sa, însă ea l-a refuzat, iar el a bătut-o până când aceasta și-a pierdut cunoștința.

Băiatul s-a speriat, crezând că a ucis-o și a încercat să se sinucidă, dar a fost salvat de o rudă, însă din nefericire a murit peste trei zile la spital, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Totul s-a întâmplat săptămâna aceasta în localitate Unguri, din raionul Ocnița.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 32 de ani, care în amiaza zilei de 3 noiembrie, a ajuns în comă la spital, după ce a încercat să se stranguleze în curtea unei rude.

Tânărul de 32 de ani, de ceva timp trăia o poveste de dragoste cu o tânără de 27 de ani, din aceeași localitate.

În acea zi, el se afla la ea în ospeție și, dat fiind faptul că erau împreună de mai mult timp, a vrut să întrețină cu ea relații sexuale, însă ultima l-a refuzat.

Din acest motiv, între cei doi s-a iscat o ceartă din motiv de gelozie, iar tânărul a lovit-o și a îmbrâncit-o la podea.

Văzând că fata opune rezistență, dânsul a apucat-o cu ambele mâini de gât și a asfixiat-o până când iubita sa și-a pierdut cunoștința.

Speriat de faptul că ucis-o, tânărul a fugit din casa victimei și s-a dus la o rudă de-a sa, care locuiește în vecinătate cu iubita.

Dânsul a povestit rudei ce s-a întâmplat și a rugat-o să meargă să vadă ce-i cu fata.

Ruda a fugit în casa victimei, unde a văzut că aceasta își revenise și era în afara pericolului, însă când s-a întors înapoi, în curtea casei sale, l-a găsit pe tânărul de 32 de ani spânzurat.

Aceasta l-a scos din ștreang și a solicitat intervenția unei ambulanțe. Tânărul a fost transportat la Spitalul Raional Ocnița, în stare de comă, și a fost internat în secția de reanimare.

Medicii au încercat să-i salveze viața, însă din nefericire, pe parcursul zilei de ieri, 6 noiembrie, la trei zile după incident, tânărul a murit la spital.

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Ocnița, a confirmat pentru Deschide.MD informațiile și ne-a comunicat că trupul neînsuflețit al tânărului a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului, iar cazul a fost înregistrat în Registrul de evidență a sesizărilor cu privire la infracțiuni și va fi examinat în baza articolului 274 din Codul de Procedură Penală, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *