Un tată și-a dat fiica afară din casă, deși imobilul este al ei! De ce și-a păcălit părintele propriul copil

Un tată și-a dat propria fiică afară din casă, imobil care, culmea, este dreptul ei. Tânăra, devenită mamă a doi copii, își cere dreptul, însă părintele său nici nu vrea să audă de tatăl nepoților săi.

Un tată și-a dat propria fiică afară din casă
Bărbatul, total împotrva tatălui nepoților săi
Tânăra mamă, gonită din propria casă
Un tată din Pitești și-a dat fiica afară din casă, după ce a păcălit-o și i-a impus să își dea concubinul afarăî din garsponiera cumpărată din banii unui apartament comun. Roxana, o tânără de 26 de ani și mamî a dpi copii, suferă și acum după mortea mamei sale.

La doar o săptămână de la funeraliile femeii, tatăl Roxanei s-a căsătorit cu o altă femeie, cu care a și făcut doi copii. După plecarea din apartamentul familiei, imoblul a fost vândut, iar suma obșinută ămpărțită pe jumătate.

Un tată și-a dat fiica afară din casă, pe motiv că nu vrea să audă de concubinul ei

Cu toate acestea, bărbatul i-a promis fiicei sale cî îi cumprără o garsonieră în care să locuiască alături de cei mici, cu condiția să renunțe la relația cu concubinul său.

„El mi-a promis că imi ia garsonieră dacă semnez pentru vânzarea apartamentului. A cumpărat o garsonieră, în care am locuit cu soțul meu și cei doi copii. Tatăl meu a spus că nu este de acord ca soțul meu, că nu are loc de muncă și să-l dau afară. Am facut asta, am rămas cu copii singură. Apoi nu am mai suportat și am plecat cu copiii la mama soacră, ca să nu îmi mai reproșeze tatăl meu că tatăl copiilor mei stă în garsoniera cumpărată din banii lui. Îmi este frică de el. Am crezut că mă pot împăca cu tata. L-am sunat și mi-a reproșat că l-am reclamat că a băgat chiriași în garsonieră fără contract și că nu mă lasă să stau acolo”, a declarat Roxana, în platoul Acces Direct.

În replică, tatăl Roxanei susține că îi dă voie fice sale să locuiască alături de copii săi în garsoniera cumpărată de el, însă fără tatăl celor mici, de care nici nu vrea să audă, spunând despre acesta că pierde vremea, nu are loc de muncă și cheltuiește banii pe jocuri de noroc.

„E fata mea, țin la ea. E primită oricând aici la apartament. Dar garsoniera este pe dreptul meu. Este primită și cu copii și cu tot, dar să renunțe la concubin. Nu muncește, m-a lăsat cu datorii, nu depune nici un efort. Numai jocuri, aparate și energizante”, a spus și tatăl Roxanei, tată a doi copii gemeni, de un an și jumătate.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.