Un taximetrist a câștigat 50.000 de euro la păcănele după ce a fraudat aparatele din Timișoara. Ce metodă avea bărbatul care e interzis în cazinourile din București

Badea Dragoș Adrian este un taximetrist care a câștigat la păcănele o sumă impresionantă de bani. Cei 50.000 de euro pe care i-a strâns în urma jocurilor au fost însă obținuți prin fraudarea aparatelor dintr-o sală din Timișoara. Astfel, metoda prin care a reușit să păcălească aparatele i-au adus și interdicția de a mai călca în cazinourile din București.

Cum a câștigat un taximetrist 50.000 de euro la păcănele

Bărbatul în vârstă de 53 de ani este un împătimit al jocurilor de noroc, la care a reușit să câștige sume impresionante. Taximetristul a strâns 50.000 de euro în doar câteva zile, la păcănele. Acesta a devenit cunoscut în București pentru metoda de fraudare a aparatelor, astfel că avea restricționat accesul în cazinourile din București.

Într-o declarație oferită în fața procurorilor DIICOT, taximetristul a mărturisit cum a câștigat suma de 50.000 de euro la păcănele. De asemenea, jucătorul de cazino a fost implicat și arestat preventiv în dosarul jafului dat la pont în casa fiului senatorului Nicolae Bădălău.

“Sunt jucător la cazino de 30 de ani. Am venit la Timișoara cu o săptămână înainte de incidentul din 16.09.2019. Înaintea mea au venit niște prieteni, Marin Ciocolată și Grasu, care vin de doi ani la Timișoara și joacă la aparate. Menționez că am venit la Timișoara să jucăm deoarece în București mai multe clanuri care controlează sălile de joc și te scot afară din sălile de joc. Aceste clanuri sunt în legătură cu bodyguarzii care îi anunță pe reprezentanții clanurilor că a crescut jackpotul și atunci vin și ne dau afară din sală. Pentru că am tot câștigat la aparate, în mod repetat, am fost data afară din sală.

Prietenii care au venit înaintea mea s-au cazat la o vilă situată în Timișoara, strada Haga nr. 2, la o persoană care se ocupă de închirieri. Tot acolo m-am instalat și eu, ajungând la Timișoara, în data de 10.09.2019 sau 11.09.2019.

În perioada dintre 10.09.2019 și 16.09.2019 am jucat la mai multe săli de jocuri din Timișoara, dintre care îmi aduc aminte de următoarele: Champions, de pe strada Gh. Lazar, sala de la Mallul din Sagului, la Jackpot, undeva pe strada Lipovei.

Din câte rețin, am început să joc la sala de jocuri Champions. Am jucat de două ori. Prima dată am avut un câștig de aproximativ 20.000 de lei și, a doua oară, am avut un câștig de 80.000 de lei, din care am primit 65.000 de lei, urmând ca diferența de 15.000 de lei să o primesc în data de 16.09.2019. La sala de jocuri din mallul din Sagului am jucat și am câștigat, prima oară, 40.000 de lei, și a doua oară am câștigat 80.000 de lei“, a declarat taximetristul, potrivit impactpress.ro.

Care este modalitatea prin care taximetristul a fraudat aparatele de jocuri

Badea Dragoș Adrian a recunoscut în fața procurorilor care era metoda prin care reușea să păcălească aparatele. Acesta a dezvăluit că este vorba despre o filmare specială și de o întreagă strategie, care te ajută să câștigi la păcănele.

“Tre să ai programul cu care tre să faci filmarea, filmul să o trimiți la aia și aia zice că, cum îi zice, sunt momente în care nu joci pe popă, pe regi, popă, înțelegi, poți să joci pe damă, damă. Poți să joci… Nu, nu, stai puțin. Depinde de aparat. Când te duci. Dacă eu vin acuma și dau filmare și ăla zice, prinzi aicea, hai să îți zic eu, de exemplu, as, Jack. Tu tre să mai urmărești numai cât este as, Jack. Înțelegi? Nu știu cui trimit ei filmarea. Ei trimit filmarea și după aia, după ce trimit filmarea, îi dă un cod, zici joci pa, pa. Și îți vine. Și eu joc încet, io dau, io dau, uite. Tre să filmezi doar 30 de mâini. 30 de mâini să iei, nu tre să iei mai mult“, recunoaște Badea Adrian, potrivit sursei citate.

Potrivit managerului clubului Champion din Timișoara, aparatele de tipul celor la care taximetristul a dat lovitura au fost piratate, astfel facilitând câștigul uriaș.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *