UNA DINTRE CELE MAI „VÂNATE” VEDETE DIN SHOWBIZ ESTE ÎNSĂRCINATĂ. ACUM CÂȚIVA ANI ÎNNEBUNEA BĂRBAȚII LA PETRECERI

Tina, care acum câțiva ani îi cucerea pe Stelian Ogică, Ralflo și Dan Cioară în același timp, urmează să devină mamă pentru prima dată.

Informația a fost dezvăluită de către o prietenă apropiată a acestei, pentru jurnaliștii de la wowbiz.ro. Doar că, pare-se, vremurile cu pricina au apus, iar Tina s-a retras din agitata lume a showbiz-ului, plecând inițial în Spania, iar de câteva luni s-a stabilit în Marea Britanie.

Motivul, susține sursa amintită mai sus, ar fi pur sentimental. Și, cu siguranță, sentimentele Tinei sunt suficient de intense și stabile încât cei doi să decidă că este cazul să devină părinți

Va naște în primăvara lui 2021

Iar acest lucru, susțin sursele noastre, se va întâmpla chiar în primăvara anului viitor. ”Tina este însărcinată, va avea o fetiță. Este extrem de fericită că va deveni mamă și că și-a găsit liniștea lângă iubitul ei.

Nu o mai interesează perioada pe care a petrecut-o în România și ce a făcut pe aici, se dedică familiei. Curând vor face și cununia civilă, vor să devină și în acte, familie. Oricum, ei sunt de ceva vreme împreună, sunt nedespărțiți, iar el o iubește enorm, o răsfață cum poate el mai bine, merg îmăpreună prin vacanțe”, ne-a spus o prietenă de-ale Tinei.

 

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *