Unde a dispărut milionarul Cristian Țânțăreanu, regele petrecerilor cu femei!

Milionarul Cristian Țânțăreanu a ajuns la vârstă de 76 de ani, însă cu toate acestea nu renunță nicio zi la muncă. Într-un interviu acordat recent, dezvoltatorul a vorbit despre construcția pe care o are de ridicat dar și despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Desi a dus o viață ca în filme, milionarul pare să fi ajuns de nerecunoscut

Ce s-a întâmplat cu milionarul Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu nu a mai stat în lumina reflectoarelor și nu a mai fost prezent în diferite emisiuni de divertisment.  Fiind de fel o fire care încingea atmosfera la petreceri, milionarul are acum probleme de sănătate. Anul trecut, acesta a mers la doctor, iar bărbatul i-a spus că trebuie să nu facă abuzuri ca să ”prindă Crăciunul”. Cristian Țânțăreanu spunea că se simte bine, a slăbit în jur de 15 kilograme, dar apoi s-a îngrășat.

”Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu“, a spus Cristian Ţânţăreanu la Antena Stars în 2019, arată Ok! Magazine.

„Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Trăim, supravieţuim… Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare în loc de ţuică sau de o vodkă“, mai spunea milionarul.

Ce pensie are milionarul Cristian Țânțăreanu

Ajuns la 76 de ani, Cristian Tantareanu duce o viață liniștită în ”Paradisul Verde”. Pe lângă averea pe care o are, omul de afaceri primește și pensie de la statul român. Suma respectivă nu este însă cheltuită de el.

Pentru că a lucrat ca și director la o firmă de construcții, Țânțăreanu este și pensionar cu acte în regulă. Acesta primește de la statul român în fiecare lună suma de 14 milioane de lei vechi. Omul de afaceri a recunoscut însă că îi dă această sumă unei nepoate.

Afaceristul a trecut prin momente grele

În urmă cu câțiva ani, afaceristul a trecut prin momente extrem de grele. În anul 2011 fusese diagnosticat cu cancer la colon, iar după câțiva ani acesta a recidivat.

“Sunt în spital. Nu sunt foarte optimiști medicii în privința mea. A recidivat cancerul. Eu sunt împăcat. Se întâmplă și la case mai mari. Nevasta-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea și se va ocupa de ce avem. A fost și un preot. Nevasta-mea a rămas aici într-o rezerva, în caz că se întâmplă ceva. Acum am luat morfina și am un tonus mai bun. Nici eu nu mai stiu ce e adevărat”, a declarat Cristian Tantareanu, în presă la acea vreme

Deși de multe ori încerca să își ascundă suferința cu umorul său, schimbările la care a fost supus din cauza bolii erau destul de evidente.

laur