Vedeta care l-a șocat pe Cătălin Măruță la PRO TV: ”Dacă știam că sunt 16 ani diferență între noi, nu ne luam”

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu au venit în platoul emisiunii La Măruță unde au vorbit despre relația lor, dar și despre profesia lor. Ea sărbătorește 30 de ani de carieră artistică și are 46 de ani, iar el are 62 de ani și împlinește tot 30 de ani, dar de la primul comentariu sportiv.

Vedeta care l-a șocat pe Cătălin Măruță la PRO TV

Cei doi soți au venit în emisiunea lui Cătălin Măruță și au făcut dezvăluiri.

Eu am creat aceste bijuterii (n.red. butoni), pentru cei 30 de ani de cariera pe care îi împlinesc. A trecut atat de frumos timpul. Important  e să știm să trim. Avem 18 ani de cand suntem împreună”, a spus artista Carmen Trandafir, iar soțul ei a completat-o.

”Și eu am 30 de ani de ala primul comentariu sportiv, primul meci din viață comentat, am fost sigur ca voi fi dat afară, am comentat oribil. Nu m-am bâlbâit, dar nu știam cum se comentează”, a spus și Emil Grădinescu

Eu am remarcat-o pe doamna într-o emisiune de televiziune în care își etala picioarele. Anii au trecut, apoi ne-am intâlnit la un șprit, la o deschidere de restaurant. Vorbeam numai de muzica rock, de trei ori ne-am vazut, tot despre muzica am vorbit”, a dezvăluit Emil Grădinescu.

Deși între cei doi este o diferență de 16 ani, întrebați ce diferență de vârstă este între ei, cei doi au spus că 14 ani. Însă când Măruță a făcut calculul și a spus că între ei, diferența este de 16 ani, de fapt, Carmen Trandafir a avut o reacție inedită.

”16 ani? Daca știam că sunt 16 ani diferență între noi nu ne luam”, a spus, glumind, frumoasa artistă.

Carmen Trandafir a vorbit și despre momentul în care a fost cerută în căsătorie.

”Noi am plecat in relație că nu ne căsătorim, că nu facem copii. Când m-a cerut, după 8 ani de relație, eram suparată, aveam copil de trei ani. M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic.”. a spus superba artistă

Emil a fost prima dragoste adevărată, cea care îți oferă echilibru și cred că ne-am găsit pentru că ne completăm foarte bine. Unul fără celălalt nu se mai poate. Este primul om pe care, atunci când l-am întâlnt, m-am gândit că mi-ar plăcea să țină cât mai mult relația. Severitatea mamei nu a mai existat în situația cu Emil. A avut încredere că e ce trebuie și, în primul rând, a văzut pe mine că sunt fericită în relația asta”, spunea Carmen Trandafir într-un interviu pentru Acces Direct.

laur