Veronica de la Blăgești nu renunță la pasiunea sa nici măcar când e gravidă! Ce surpriză le pregătește fanilor, în prag de sărbători

Veronica din Blăgești este plină de surprize! Fiind gravidă în deja câteva luni, Vulpița vrea cu ardoare să le facă o bucurie fanilor ei, acum, în prag de sărbători. Despre ce surpriză este vorba?

Veronica Stegaru are o mare surpriză pentru fanii ei
Cu ce vrea să își surprindă Vulpița susținitorii
Anunțul a fost făcut chiar de ea
Veronica de la Blăgești a devenit cunoscută în urmă cu un an, însă surprizele nu contenesc, atunci când când este vorba de ceva marca Vulpița. După cum și-a obișnuit numeroșii fani pe care i-a adunat de-a lungul timpului, tânăra din Vaslui este o amatoare de surprize care mai de care mai interesante.

Nici măcar acum, când este însărcinată iar burtica ei este deja una destul de evidentă, Vulpița nu se lasă, și continuă să își surprindă și să își bucure fanii cu ce altceva, dacă nu chiar cu glasul ei cristalin, care face furori de fiecare dată.

După succesele sale din plan artistic, Veronica a căpătat un renume în industria muzicală de la noi. Iar acum, în prag de Crăciun, Vupița a decis să mai scoată un hit, care să le rămână amintire celor care au urmărit-o și au susținut-o atâta vreme.

Vestea cea mare a fost dată chiar de către Veronica Stegaru, pe contul ei oficial de Instagram. A publicat atât pe pagina ei, cât și pe story, câteva imagini cu ea de la filmarea unui videoclip ce se anunță incendiar.

Lansarea noii piese, despre care nu știm dacă este un single sau o nouă colaborare de senzație, se va face mâine, la ora 17:00, în cadrul emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *