Veronica și Viorel, colaborare de succes cu nașa celui de-al doilea copil,

Veronica și Viorel s-au întors la București pentru o nouă colaborare de succes cu nașa celui de-al doilea copil pe care îl așteaptă, Liliana Moise. Soții Stegaru au filmat un nou videoclip pe care l-au lansat în direct la ”Acces Direct”.

Dacă vă gândeați că Veronica și Viorel s-au retras la țară și au uitat de faima de odinioară, ei bine, v-ați înșelat. Soții Stegaru nu au putut sta prea mult departe de Capitală, motiv pentru care acum s-au reîntors pentru a-și finaliza proiectele începute în urmă cu câteva luni.

Nu vă mai ținem ca pe ace și vă spunem că astăzi este o zi mare pentru că Viorel și-a lansat o nouă piesă, alături de Liliana Moise, dar nu a uitat nici de frumoasa sa soție. Vulpișa, cu burtica de graviduță la veddere, nu și-a scăpat deloc soțul din ochi, ba chiar, a luat parte la filmări, fiind unul dintre personajele principale ale noului videoclip

Avem de filmat un videoclip cu doamna Liliana Moise. Am înregistrat melodia în urmă cu cinci luni. Vreau să iasă calitate, să fie numărul unu”, a spus Viorel Stegaru la ”Acces Direct”.
Viorel Stegaru și Liliana Moise, colaborare de succes în direct

Ei, și dacă Viorel își dorește să iasă calitate, Veronica este sigură că piesa soțului ei va ajunge pe locul unu, acolo unde se aflau, cândva piesele scoase de ea. Și, deși mai are puțin și naște, Vulpița nu se dezice de plăcerile sale, astfel că nimic nu a împiedecat-o să se ”rupă” pe balans sub privirile atente ale soțului.

Din cauza mea nu s-a mai făcut melodia, dar m-am întors și o facem. Atunci m-am luat după soacră-mea și am plecat acasă. Chiar dacă e melodia soțului meu, o să fie pe locul unu. Sper să rupă!”, a adăugat Vulpița.
Și dacă vă întrebați cum a fost posibilă o așa colaborare, trebuie să vă spunem că Liliana Moise nu este doar colegă de scenă cu soții Stegaru, ci, în scurt timp, va deveni parte din familia lor.

Este foarte ușor să lucrez cu Viorel. Iar cu Veronica este prima colaborare, dar cred că va merge bine. Eu și soțul meu vom fi nașii copilului lor”, a spus și Liliana Moise.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *