Veronica Stegaru își sărbătorește ziua de naștere! Câți ani împlinește Vulpița

Petrecerea e în toi în familia Stegaru! Este ziua de naștere a Veronicăi, iar soțul ei, Viorel, a anunțat chef mare. Vulpița împlinește astăzi frumoasa vârstă de 22 de ani.

  • Veronica Stegaru își sărbătorește ziua de naștere!
  • Câți ani împlinește Vulpița
  • Viorel Stegaru a anuțat petrecere mare.

Pandemia nu-i oprește pe soții Stegaru. Viorel a anunțat că va organiza o petrecere de pomină cu ocazia aniversării soției sale. În acest fel, cei doi vor inaugura noua casă, pe care au primit-o în dar de la un telespectator.

Dăm petrecere. E ziua Veronicăi. Rog toți colegii din redacție, duminică să vină la noi. Să vă urcați în mașină și să veniți pe la noi. Lăsați pandemia”, a spus Viorel, cu entuziasm în glas.

La cei 22 de ani, Veronica este deja o femeie în toată regula. Este mama unei fetițe în vârstă de 3 ani, iar acum este însărcinată pentru a doua oară, urmând să nască la sfârșitul lunii aprilie.

Viitoarea mămică este foarte fericită cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei acum. După toate conflictele pe care le-a avut cu socrii, urmate de fuga din Blăgești și întoarcerea în București, Vulpița are parte și de lucruri bune. Ea și Viorel au primit o casă în Buzău, de la un telespectator cu suflet mare.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *