Veste cumplită pentru Natașa Raab! Fratele actriței, răpus de boala care i-a ucis soțul: ”Mă doare sufletul”

Este una dintre cele mai iubite actrițe din România, însă trece prin momente cumplite! Natașa Raab, urmărită de ghinioane! Fratele actriței, răpus de boala care i-a ucis soțul! ”Coana Chiva”, distrusă de durere!

Veste cumplită pentru Natașa Raab!
Fratele actriței, răpus de boala care i-a ucis soțul!
”Coana Chiva”, distrusă de durere!
Cu toate că o vedem zilnic pe micile ecrane, cu zâmbetul larg pe buze și plină de energie, în realitate, viața Natașei Raab este total diferită. A suferit enorm după ce și-a pierdut soțul, pe renumitul medic Val Guţul, răpus de cancer în urmă cu aproximativ doi ani. A urmat o perioadă cumplită pentru celebra actriță, iar vestea primită în urmă cu nici o lună a devastat-o.

Veste cumplită pentru Natașa Raab! Fratele actriței, răpus de boala care i-a ucis soțul

Pe data de 20 decembrie 2020, cu cinci zile înainte de Crăciun, ”Coana Chiva” și-a pierdut fratele. În vârstă de 54 de ani, fratele actriței s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu aceeași boală cu care s-a confruntat și soțul său, cancerul. Vedeta, îngenuncheată de durere, susține că a făcut tot posibilul pentru a-l vindeca, însă boala nemiloasă a fost mult mai puternică și, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

”A murit frățiorul meu, era bolnav de cancer. Trăiesc un coșmar de doi ani, nu știu ce păcate plătesc în viața aceasta, că numai bine am făcut. Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Natașa Raab, potrivit impact.ro.

Natașa Raab: ”M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără soțul meu”

A încercat din răsputeri să găsească o soluție pentru a-și salva fratele și posta adesea mesaje în care le cerea ajutorul celor din mediul online. Acum, la doi ani și de la moartea soțului său, actrița continuă să treacă prin momente cumplite. Natașa Raab nu-și mai găsește liniștea de când și-a pierdut bărbatul iubit, șocul morții celui cu care a fost timp de 38 de ani declanșând o boală despre care vorbește cu mare greutate.

”Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate”, a mai spus ”Coana Chiva” pentru sursa citată.

Actrița și-a dorit să moară după pierderea soțului său

Și-a dorit doar liniște, însă viața a lovit-o crunt după decesul soțului său. Natașa Raab se confruntă cu o boală autoimună care îi macină corpul, iar tratament pentru maladia de care suferă, din păcate, nu există. La câteva luni distanță de la moartea medicului Val Guțul, actrița a declarat că-și dorește să moară, rămânând singură pe lume și fără niciun sprijin care să îi mai aline suferința.

”Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit”, mărturisea Natașa Raab în urmă cu ceva timp.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *