Veste cutremurătoare! A MURIT. Trei copii au rămas orfani de mamă. Soțul, un sportiv celebru de la noi, este distrus de durere: „Am sperat într-un miracol, dar…”

Javier Humet a câștigat campionatul cu Dinamo, dar fericirea i-a fost știrbită de decesul soției sale, Ana Aida. Femeia îi oferise trei copii și a trecut în neființă în urma unui atac cerebral, lăsându-l văduv. Întreaga echipă de handbal îi este alături jucătorului, în aceste momente negre.

Javier Humet avea o soție superbă. Ana Aida și jucătorul de handbal de la Dinamo s-au cunoscut în Constanța, acolo unde sportivul din Spania a jucat pentru prima dată. Javier Humet a pășit pentru prima dată pe meleagurile românești în anul 2012 și la scurt timp a cunoscut-o pe Ana Aida, cea care avea să-i devină soție și să îi ofere trei copii.

La puțin timp după ce Javier Humet a câștigat campionatul de handbal, Ana Aida a suferit un atac cerebral. Pe data de 9 mai, după ce Dinamo a sărbătorit obținerea titlului, Ana Aida a fost internată la Spitalul Floreasca. Soția lui Javier Humet a stat în comă câteva săptămâni bune, însă medicii nu au mai putut face nimic și, într-un final, au pronunțat decesul.

Clubul Dinamo a anunțat că soția lui Javier Humet a murit

Jucătorul clubului Dinamo trece prin clipe extrem de grele după decesul soției sale, mai ales că împreună cu Ana Aida, soția lui, avea trei copii. Anunțul decesului a venit din partea reprezentanților de la clubul Dinamo, club la care evoluează Javier Humet. Aceștia și-au exprimat sincere condoleanțe și au dezvăluit că sunt alături întru totul de Javier, în aceste momente de cumpănă.

„ Condoleanțe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremurați și găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru Javier Humet.

Am sperat timp de zece zile intr-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soția sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună.

Clubul Sportiv Dinamo și întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier! Dumnezeu să o odihnească în pace!’, a fost mesajul transmis de echipa de handbal.

Cine este Javier Humet și cum s-a cunoscut cu soția sa

Javier Jumet s-a născut la Barcelona, iar în anul 2017 și-a luat cetățenia română. Sportivul joacă la clubul Dinamo din anul 2020 și, în trecut, a jucat handbal la toate cele trei cluburi din București. S-a cunoscut cu soția sa pe când juca la HCM Constanța, iar toate cluburile la care a evoluat în România au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa, fiind considerat principal om de gol.

Soția sa a trecut în neființă după ce a superit un accident vascular cerebral. Ana Aida, soția handbalistului, a fost internată la reanimare vreme de 14 zile dar, din păcate, a pierdut lupta în urma accidentului suferit.

laur