Veste mare în showbiz! O nouă vedetă este însărcinată: ”Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă”

Anul 2021 a început cum nu se putea mai bine pentru Larisa Udilă. Frumoasa vedetă a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni mămică pentru prima oară. A postat imagini cu burtica de gravidă.

Bucurie de nedescris în lumea mondenă.
Vedeta a anunțat că va deveni mămică.
Luna iubirii a venit cu o veste uriașă pentru Larisa Udilă. Vedeta a anunțat pe contul de Instagram că va deveni mămică pentru prima oară. Cunocuta influenceriță a postat un filmuleț alături de iubitul său, însoțit de un mesaj tare emoționant dedicat în totalitate micuțului sau micuței care va veni pe lume.

Veste mare în showbiz! O nouă vedetă este însărcinată

Focoasa brunetă este însărcinată în 16 săptămâni și a postat deja primele imagini cu burtica de gravidă. Cu toate că se confruntă cu mai multe stări și sentimente în momentul de față, Larisa Udilă așteaptă cu nerăbdare să-și strângă minunea la piept. Totodată, copleșită la maxim de bucuria de a deveni mămică pentru prima oară, Larisa abia și-a putut stăpâni emoțiile.

Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp. Însă, nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el. Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a trimis cea mai mare binecuvântare de pe acest pământ. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! În acest moment, de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult și îți vor oferi totul!”, a declarat Larisa Udilă pe contul ei de Instagram.

Larisa Udilă și iubitul ei sunt de șapte ani împreună

După șapte ani de relație, dar și multe momente de neuitat, Larisa Udilă și iubitul său au decis să facă pasul cel mare și să devină părinți cu acte-n regulă. În urmă cu trei ani, tânărul a cerut-o pe frumoasa vedetă în căsătorie, pe malul lacului Cernica. De fiecare dată când vorbește despre cel care i-a furat inima pentru totdeauna, focoasa brunetă aduce numai cuvinte de laudă și nu uită de frumoasele declarații de dragoste.

“Îți mulțumesc pentru toate amintirile frumoase pe care le avem împreună. M-ai făcut în ultimii ani să te iubesc, cum nu credeam că voi iubi vreodată. Mi-ai făcut și multe zile fripte, ce e drept, dar am trecut prin cele mai grele momente din viața mea alături de tine în cel mai frumos mod.Nu există alinare mai mare decât dragostea sinceră. Anul ăsta, viața m-a pus la încercare grav și nimeni nu ar fi putut să mă susțină mai tare decât tine! Nu știu ce va fi, dar știu ce vreau să fie, vreau să avem șapte copii, sănătate și multă dragoste. Atât!”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *