Veste tristă despre marele chef Antonio Passarelli! Din păcate, este adevărat: “S-a terminat

Antonio Passarelli este unul dintre cei mai mari și vechi Chefi bucătari din România.

Maestrul se bucură de mare succes și este foarte apreciat pentru preparatele sale, cu care reușește să surprindă de fiecare dată.

O veste rea, însă, lovește toți fanii lui Antonio.

Antonio Passarelli pleacă de la Știrbey

Antonio Passarelli a fost și rămâne o legendă în bucătăria românească.

Celebrul chef a devenit celebru cu Rețetele sale cu influente italienești și în ultima vreme și-a dovedit talentul, pe lângă alte locații, la Palatul Știrbey.

Mulți turiști veneau la celebrul local doar pentru a gusta din preparatele sale? Dar se pare că de acum nu se vor mai putea delecta.

Cheful a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că se încheie activitatea sa la Palat.

După ani întregi petrecuți în celebra locație, a decis să pună punct colaborării, fără a explica de ce a luat această decizie.

A ținut, însă, să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături și l-au ajutat în această călătorie, care acum ia sfârșit.

Comentariile au curs la postare și mulți au ținut să își exprime regretul față de cele întâmplate. Rămâne de văzut dacă maestrul bucătar va explica decizia sa.

Cheful a avut probleme de sănătate

Cheful a fost foarte deschis cu publicul său mereu și i-a plăcut să îi informeze pe fani cu tot ce este nou în viața lui, fie că este vorba despre vești bune sau rele.

Acesta a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le-a avut, când a suferit o semi-paralizie.

Medicii i-au spus că a suferit un accident vascular care a dus la paralizie, dar norocul lui a fost că s-a vindecat.

Specialiștii i-au recomandat să ia o pauză, să se mai relaxeze și să nu se mai streseze din orice, pentru că toate acestea îi agravează starea de sănătate.

laur