Vestea momentului după moartea lui Petrică Cercel: Fiul lui Florin Salam a anunțat:

S-a anunțat prin intermediul presei că “Regelui manelelor”, Florin Salam, are mari probleme de sănătate, fiind chiar internat în spital.

Informațiile au fost publicate după ce manelistul nu a fost prezent zilele trecute la parastasul fostei sale soții, mama celor doi copii pe care îi are.

Astăzi, fiul lui Florin Salam, Dani Stoian, a decis să pună stop tuturor zvonurilor despre starea de sănătate a tatălui său.

Dani Stoian a publicat pe Facebook informații pentru fanii artistului, cu privire la starea lui Florin Salam, de ce este văzut din ce în ce mai rar, dar și ce se întâmplă cu sănătatea lui.

Fiul manelistului a declarat că întra-adevăr artistul nu trece printr-o perioadă foarte bună, dar totul este din cauza nopților pierdute la evenimente și oboselii acumulate, însă în acest sens tatăl său doar ia un tratament pentru a se încărca cu forțe proaspete.

Florin Salam NU este internet și nu este în stare gravă, anunță fiul său

“Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!”, se arată în postarea publicată de fiul manelistului.

Mai mult decât atât, fiul celebrului manelist le-a transmis fanilor să înceteze din a-i trimite sute de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui său, mărturisind că dacă era ceva grav cu viața lui, cu siguranță spuneau public.

Astfel, după ce a eliminat toate speculațiile despre presupusa boală care-l încerca pe Florin Salam, Dani Stoian a ținut să mulțumească tuturor pentru grijile pe care și le-au făcut, asigurându-i că în cel mai scurt timp, marele artist o să urce pe scenă.

Florin Salam, DĂRÂMAT de DURERE după moartea fratelui său

Neluțu, fratele lui Salam, era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Apoi a fost transferat la Institutul „Matei Balș”. Bărbatul avea diabet, dar și o afecțiune pulmonară.

În urmă cu un an, familia lui, alături de Florin Salam se adunau la spital pentru a primi informații despre starea lui de sănătate.

laur