Vești rele despre un actor celebru! Starea lui de sănătate este din ce în ce mai rea: “Boala a progresat!”

În ultima vreme am primit tot mai multe vești rele despre personalitățile celebre din această lume. Aflăm acum că unul dintre cei mai iubiți actori în plan internațional este bolnav în stare gravă și șansele să își revină sunt tot mai mici. Familia mai speră acum doar că va avea loc o minune de Crăciun.

Bruce Willis, în stare gravă

Bruce Willis este unul dintre cei mai iubiți actori din lume, care a scris istorie cu rolurile sale din filme celebre. În ultima vreme, însă, a dispărut complet din spațiul public, motivul fiind faptul că are probleme grave de sănătate, suferind de afazie, o boală care îi afectează funcțiile cognitive.

Detalii sfâșietoare despre starea lui de sănătate ies la iveală. Aflăm de la o sursă apropiată a familiei actorului că este din ce în ce mai rău și nu ar mai pricepe ce se petrece în jurul lui și ar fi foarte absent. Familia încearcă să petreacă mult timp alături de el, pentru că ar putea fi ultimele clipe împreună cu marele actor. Fiicele sale mai speră acum doar la o minune de Crăciun, care să îl repună pe tatăl lor pe picioare.

Apropiații actorului au spus în presa internațională că boala a evoluat destul de mult, iar acum problemele de sănătate sunt tot mai grav. Și bunul său prieten, marele Sylvester Stallone, le povestea fanilor lui Bruce Willis că starea sa de sănătate este una instabilă și că nu poate accepta să îl vadă pe acesta în astfel de ipostaze. Încă din luna martie mărturisea că se roagă pentru vindecarea camaradului său.

„Ne întoarcem cu mult timp în urmă, ne rugăm pentru ce este mai bun pentru tine și familia ta minunată”, a scris Sylvester Stallone,.

laur