Vesti Triste! A Murit!

Fostul viceprimar al orașului Broșteni din județul Suceava, Vasile Rusu, devenit celebru în întreaga țară după participarea sa la emisiunea concurs Chefi la cuțite, a murit răpus de coronavirus.

Bărbatul s-a stins din viață vineri, 17 aprilie, la Spitalul Județean Suceava, la doar 54 de ani.

Era internat de aproximativ o săptămână în secția de Pneumologie și era sub tratament, fiind infectat cu noul coronavirus, scrie Monitorul de Suceava.

La Broșteni atât primarul, cât și actualul viceprimar sunt confirmați cu COVID-19, după cum a anunțat vineri seara chiar primarul localității montane, Mihai Molodeschi

Vasile (Vili) Rusu era viceprimat atunci când a participat la „Chefi la cuțite”.

A atras atenția cu umorul său dar și pentru că semăna izbitor de bine cu Romică Țociu, cu care a fost adeseori confundat prin țară, dar și pentru că le-a gătit chef-ilor ceva deosebit, după o rețetă specifică meleagurilor Bucovinei – hribi cu jintuit (grăsimea din care se face untul), la ceaun.

Un moment senzațional a fost tocmai întâlnirea celor doi, pentru prima oară, și nu oriunde, ci în bucătăria concursului TV „Chefi la cuțite”:

„Doamne, cum mi s-au tăiat picioarele de la genunchi… Toată viața asta așteptam, să mă întâlnesc cu el, dar nu aici!”, a mărturisit Vasile Rusu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.