Vesti triste despre Florin Piersic in ziua de Craciun!

Florin Piersic a socat pe toata lumea cu un anunt facut la o televiziun din Romania.

In articol:
Florin Piersic, mesajul care a socat pe toata lumea
Florin Piersic: „Nu au această spaimă”
In timpul unui interviu difuzat in Ajunul Craciunului, Florin Piersic a declarat faptul ca ii este frica de moarte. Actorul a tinut sa le transmita un mesaj important romanilor cu ocazia sarbatorilor sa iarna.

Florin Piersic, mesajul care a socat pe toata lumea

Florin Piersic a ajuns la venerabila varsta de 84 de ani si a transmis un mesaj tuturor romanilor:

Sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta. Vă consolez în sensul că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit în toată această perioadă.

Florin Piersic: „Nu au această spaimă”

Jur că vă spun adevărat. Jur! Mi-e mi-e frică de moarte. Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar eu mi-e greu și să pronunț cuvântul ‘moarte’, de aia întotdeauna, știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun ‘a murit’, ci ‘a plecat într-o stea’.

Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva într-o stea și se gândesc la dumneavoastră, așa cum eu azi mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dat TOT, ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră”,

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *