Viața bate filmul! O femeie care a fost declarată moartă de coronavirus a fost găsită vie, după două săptămâni

Să vezi și să nu crezi! O femeie declarată moartă de coronavirus a fost găsită vie, după două săptămâni, în Ecuador!

O femeie în vârstă de 74 de ani a fost declarată moartă în data de 27 martie, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Familia a primit cenușa din partea angajațiilor de la spital și a organizat imediat funeraliile.

Și cum încă o dată se dovedește că viața bate filmul, una dintre pacientele aflate în comă în spitalul în care femeia era internată le-a spus cadrelor medicale că este de fapt Alba Maruri, cea declarată moartă.

Vestea a ajuns rapid și la familia bătrânei, care s-a bucurat nespus pentru acest lucru, cu toate că nu-și explică a cui este cenușa pe care au primit-o în urmă cu aproape o lună. Potrivit presei internaționale, membrii familiei au fost chemați la spital în acea perioadă, pentru a identifica cadavrul, însă nu li s-a permis să se apropie de el, deoarece s-ar fi putut contamina cu virusul ucigaș.

„Mi-a fost teamă să mă uit la faţa ei. Am stat la un metru şi jumătate distanţă. Avea aceeaşi culoare a părului şi nuanţă a pielii”, a declarat pentru AFP, nepotul Albei Maruri, fiind cel care a mers să identifice cadavrul.

Drept urmare a situației provocate, reprezentanții spitalului în care femeia este internată și-au cerut scuze familiei pentru ceea ce s-a întâmplat, punând totul pe seama haosului creat în perioada respectivă. Cu toate acestea, membrii familiei nu pot fi mulțumiți doar cu niște scuze, așa că, au cerut autorităților decontarea cheltuielilor cu privire la funeralii şi costul cremării.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *