VIAȚA ROXANEI VANCEA DE CÂND A DEVENIT SOȚIE ȘI MAMĂ:

De când s-a căsătorit cu Dragoș Paiu și a devenit mama lui Milan, copilul pe care soțul ei îl are dintr-o relație anterioară, Roxana Vancea pare să fie cu totul altă persoană.

Dacă înainte să facă pasul cel mare declara nu se gândește la căsătorie, Roxana acum și-a schimbat complet părerea și spune că Dragoș este dragostea vieții ei.

Ținând cont că înainte de această relație am refuzat ideea de căsnicie, normal că, în momentul în care am ales să mă căsătoresc cu Dragoş, a fost pentru că am simțit că e pentru totdeauna”, a spus Roxana Vancea, într-un interviu recent dat Viva!

Mai mult, vedeta povestește cât de mult i s-a de când în viața ei a apărut un copil. „Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!”, a mărturisit Roxana.

S-au împrietenit imediat
Din fericire, atunci când s-au cunoscut, Milan era foarte mic și a acceptat-o imediat, iar acum sunt cei mai buni prieteni. „Da, relația noastră chiar este minunată. Suntem foarte buni prieteni, ne ju- căm, dansăm, cântăm. Când îl avem la noi, îi oferim tot timpul nostru. Copiii sunt mult mai buni decât adulții. Ei se împrietenesc foarte repede. Milan a realizat că îl iubesc, m-a acceptat foarte repede şi mă bucur de fiecare minut cu el”, a mai spus vedeta potrivit aceleași surse.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *