Victimele „mâncătorului de femei” Vasile Lavric, căutate într-o mlaștină. Polițiștii au adus cei mai buni câini din țară

Cadavrele celor patru femeie despre care bănuiește că au fost ucise de presupusul ucigaș în serie Vasile Lavric, sunt căutate de polițiști și procurori într-o mlaștină izolată din zona mănăstirii Sucevița. Anchetatorii au adus cu ei și cei mai buni câini pentru căutarea cadavrelor. În același timp, bărbatul aflat în arest susține, în continuare, că cele patru femei sunt plecate în Italia.

Bănuit că a omorât nu maipuțin de patru femei, între care fosta soție, două surori ale acesteia și ultima lui concubină, Vasile Lavric este suspectat că a început să ucidă încă din 2015. Prima victimă ar fi fost soția lui. Acesta a spus atunci că femeia a plecat în Italia și a avut o relație amoroasă cu sora acesteia, pe atunci minoră. Ulterior, a dispărut și acesasta, dar și una dintre surorile ei, despre care se presupune că ar fi aflat despre crime.

Arestat, Lavric a fost eliberat din liosă de probe și a început o relație cu o altă femeie, care a susținut mereu că iubitul ei este nevinovat, iar cele trei dispărute sunt plecate în Italia. În cele din urmă, a dispărut și ce-a de-a patra, moment în care Lavric a fost din nou arestat.

Din nou, acesta a susținut că Aurica Bodnărescu, cea care îi fusese tovarășă de viață, a fugit în Italia după ce ar fi vândut un teren valoros.

În detenție, Lavric a intrat în refuz de hrană, susținând că nu a ucis pe nimeni. În paralel, anchetatorii încearcă cu disperare să găsească trupurile celor patru victime, pentru a putea proba, pe deplin, presupusele crime în serie.

Cadavrele celor patru femei, căutate lângă Mănăstirea Sucevița
Potrivit unor surse judiciare, după ce au căutat în curtea lui Lavric dar și în alte locuri în care se bănuia că ar fi putut să fie îngropate cadavrele, s-a ajuns la concluzia că bărbatul din Rădăuți ar fi putut să ducă victimele într-0 zonă mlăștinoasă din apropierea Mănăstirii Sucevița.

Ca urmare, a fost constituită o echipă ce căutare, din care au făcut parte și unii dintre cei mai buni câini antrenați pentru depistarea cadavrelor, la Centrul Chinologic de la Sibiu, din cadrul Poliției Române.

Căutările s-au întins pe durata mai mutor zile, în condițiile în care, spun sursele citate, este vorba despre o zonă întinsă, iar în astfel de situații căutările trebuie făcute cu rigurozitate.

Până acum, polițiștii au găsit mai multe oseminte, inclusiv în curtea lui Vasile Lavric, însă nu a fost vorba despre resturi umane.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *