VIDEO. Interlopul Emi Pian, înmormântat duminică. Imagini de la biserică

Interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, este înmormântat duminică, la cinci zile după ce a fost ucis la o partidă de barbut.

 Cortegiul funerar a ajuns la biserica Sf. Parascheva din Capitală cu puțin înainte de ora 9. De acolo, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost dus la cimitirul Tudor Vladimirescu, unde are loc înmormântarea liderului clanului Duduienilor.

Porțile cimitirului au fost închise pentru acest eveniment, la care participă aproximativ 50 de persoane.

Comunicatul integral al Jandarmeriei:

„În legătură cu informația apărută în spațiul public, conform căreia persoane participante la evenimentul privat din sectorul 5 al Capitalei au forțat dispozitivul de jandarmi, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarea precizare:

Acestă informație este falsă. Nu au existat tensiuni între participanți și jandarmi. Prin măsurile pe care le luăm, punem pe primul plan sănătatea, ordinea publică și siguranța participanților la evenimentul respectiv.

Măsurile pe care le-am luat constau în dialog cu cei prezenți la procesiune, apel la responsabilitate și recomandări pentru respectarea măsurilor de protejare a sănătății.

Până în acest moment, cei prezenți la evenimentul privat s-au conformat recomandărilor jandarmilor, neexistând vreun incident în acest sens.”

Principalul suspect a fost audiat 

Principalul suspect a fost externat, vineri dimineață, din Spitalul Elias și dus la audieri, la Serviciul Omoruri.

Rănit și bandajat, el a fost adus la Serviciul Omoruri al Capitalei, cu puțin înainte de ora 11:00.

Potrivit unor surse judiciare, el ar fi declarat că a vrut să-i ia viața lui Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, șeful clanului Duduianu.

Suspectul a participat, marţi noaptea, la o partidă de barbut alături de “Emi Pian” şi alte câteva zeci de persoane într-o casă din Giuleşti. Cearta a pornit de la ordinea în ierarhie, spun surse din anchetă, din cauză că unii tineri nu i-ar mai respecta pe cei în vârstă. Conflictul a degenerat după ce s-a aflat că ambele tabere ar fi dat bani cu camăta aceluiaşi jucător de la masă: 300.000 de euro.

Scandalul s-a mutat în stradă, iar Pian şi-ar fi chemat în ajutor şi fraţii.

Concluziile preliminare ale autopsiei arată că o lovitură în zona femurului i-a fost fatală lui “Emi Pian”.

Clanul Duduianu este unul temut de către cei care au de-a face cu ei în București, în condițiile în care membrii săi au fost implicați în mai multe acțiuni penale de-a lungul timpului: tâlhării, șantaj sau chiar bătăi în plină stradă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.