VIDEO UIMITOR. ALEXANDRU CUMPĂNAȘU LE-A POVESTIT TINERILOR PE INTERNET DESPRE PRIMELE LUI EXPERIENȚE SEXUALE

Alexandru Cumpănașu a strâns o mare comunitate de elevi pe contul său de Tiktok, acolo unde se numește „profu.online” și le dă sfaturi tinerilor care au probleme la școală, instingându-i, totodată, să urască învățământul românesc.

Alexandru Cumpănașu este împotriva cadrelor didactice din România, iar în această idee le-a povestit copiilor care îl urmăresc pe TikTok despre primele sale experiențe sexuale de la vârsta de 13 ani, cu femei care acum sunt profesoare.

„Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu’, mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam.

Dar eu vorbesc aşa la nivelul bunului simţ, mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alţii. Dintre aceste femei care vă reproşează… dar, vai, eşti îngrijită, eşti vopsită în cap, ai piercing, ai… şi care spun… vai, dar voi sunteţi aşa, noi eram nişte sfinte şi dădea sfinţenia afară din noi, ieşea prin pori… nu vă e ruşine puţin?

Cumpănașu, acuzat că instigă elevii să urască școala
Ciprian Mihali, conferenţiar doctor în cadrul Departamentului de Filosofie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj susține că Alexandru Cumpănașu „încurajează violent ura copiiilor faţă de şcoală şi faţă de profesori”.

„Având în vedere imaginile și informațiile apărute în spațiul public, în legătură cu postările unui bărbat, în mediul on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București desfășoară verificari cu privire la aceste aspecte, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale”, precizează surse din poliție,

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *