VIOREL ȘI VULPIȚA AU UITAT DE CELEBRITATE! CE FAC ACUM CEI DOI PENTRU UN BAN ÎN PLUS. „CÂȘTIGĂM BINE, NU NE PLÂNGEM”

Viorel și Vulpița sunt hotărâți să nu se întoarcă la sat, iar cum viața la oraș este destul de costisitoare, cei doi s-au pus pe treabă. Chiar dacă este însărcinată în șase lui, Vulpița muncește cot la cot cu Viorel. Soții Stegaru s-au angajat și încearcă să strângă bani pentru momentul în care familia lor se va mări.
Cei doi lucrează în regim de colaborare cu o firmă de curățenie, așa că atunci când este nevoie merg să curețe prin casele oamenilor. Vulpița și Viorel au uitat de celebritate și au trecut la munca de jos. Așadar, atunci când este nevoie, cei doi sunt chemați la muncă și pare că acest lucru nu le displace, cel puțin pentru moment. Sunt determinați să își construiască o viață bună la oraș, așa că trag tare.

”Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie”, a spus Viorel.
„Vreau un serviciu stabil”
Deși câștigă destul de bine, Viorel își dorește ceva mai mult. Colaborarea cu firma de curățenie nu îl satisface. Acesta și-ar dori un serviciu stabil, care să îi ofere siguranță. Mai mult, susține că el nu a fugit niciodată de muncă și își dorește să facă tot mai multe lucruri.

Viorel este pus pe treabă și vrea să ofere un viitor sigur familiei sale. El a declarat că și dacă își va găsi un loc de muncă stabil o să continue și colaborarea cu firma de curățenie, pentru a putea strânge cât mai mulți bani.
„Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”,a spus Viorel.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *