Viorel Stegaru vrea să facă testul de paternitate! Ce spune despre acuzațiile de infidelitate care i se aduc Vulpiței Veronica

Viorel Stegaru vrea să facă testul de paternitate, pentru a demonstra că pruncul din pântecele Veronicăi este al lui. Soțul Vulpiței spune că este sigur că el este tatăl copilului, însă vrea să închidă gura persoanelor care pun la îndoială acest lucru.

Soțul Vulpiței spune că este sigur că el este tatăl copilului, însă vrea să închidă gura persoanelor care pun la îndoială acest lucru.

Viorel Stegaru vrea să facă testul de paternitate

Viorel Stegaru vrea să facă testul de paternitate, pentru a demonstra că pruncul din pântecele Veronicăi este al lui.

În cadrul emisiunii Acces Direct, Viorel a declarat că este convins că moștenitorul pe care îl va aduce Veronica pe lume este al lui, însă își dorește să facă un test de paternitate, pentru a închide gura lumii.

„Eu cred că e al meu. Sută la sută. Vă spun sigur și precis”, a spus Viorel despre copilul din pântecele Veronicăi.

PE ACEEAȘI TEMĂVulpița, acuzată că s-a culcat cu soțul unei vecine: “Doamna Mirela, mă jur, nu e adevarat”. Cu cine ar fi făcut Veronica copilulViorel a enumerat persoanele cărora vrea să le demonstreze că el este tatăl copilului, iar vecinii săi, Costel și Cătălina, sunt primii pe lista persoanelor care trebuie convinse de paternitatea copilului. Recent, cei doi vecini au acuzat că Vulpița ar fi însărcinată cu Costel după ce s-ar fi întâlnit cu el vara trecută, când a fost la Blăgești fără Viorel.

De asemenea, Viorel vrea să facă tesul de paternitate și pentru a-și convinge mama și socara că el este tatăl copilului Veronicăi.

Ce spune Viorel despre acuzatiile de infidelitate care i se aduc Vulpitei Veronica

„Sunt convins că e al meu (n.r. copilul), dar vreau să facem testul ca să le închidem gura și lui Costel și Cătălinei. Să le închidem gura la toți că mâine-poimâine se trezește altcineva să spună că stai că a fost Veronica cu mine”.

Veronica Stegaru este și ea dispusă să facă testul de paternitate, fiind sigură că Viorel este tatăl copilului ei.

Viorel este convins că soția nu l-a înșelat cu vecinul Costel, iar o simplă convesație a soției cu vecinul nu l-ar deranja.

„Dacă l-a sunat pe Costel și a vorbit 2-3 vorbe, asta nu mă interesează. Dacă era altceva mai complicat mă interesa”.

Nici Veronica nu ar fi deranjată dacă soțul ei ar vorbi cu altă femeie.

Nici declarațiile lui Iustin, cel care susține că i-a fost amant Veronicăi, nu-l fac pe Viorel să-și pună semen de întrebare în ceea ce privește paternitatea copilului.

Iustin i-a amintit Veronicăi de momentele în care el îi cerea să-l lase în pace, iar ea îl amenința că „se taie pe mâini”. Viorel nu a acceptat astfel de acuzații: „Nu-mi mai spune de-astea”, a spus soțul Veronicăi, luându-I apărarea acesteia.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *