Vladimir Draghia isi dezmosteneste fiica. Totul se intampla din cauza

Vladimir Draghia a recunoscut ca „are o problema in familie” de cand a inceput Survivor Romania 2021 si chiar a filmat momentul cu el si fiica sa ca sa arate tuturor ce se intampla in familia lui.

In articol:
Vladimir Draghia si fiica lui, Zora discutie apriga pe tema Survivor Romania. Ce s-a intamplat intre cei doi?
Cu cine tine Zora la Survivor Romania? Vladimir Draghia este fiert si a amenintat ca o dezmosteneste
Vladimir Draghia a participat la primul sezon Exatlon pe care l-a si castigat in fata lui Ionut Jaguarul, iar premiul cel mare in valoare de 100 000 de euro l-a donat in scop caritabil pentru construirea unei cladiri care sa adaposteasca parintii ai caror copii sunt bolnavi de cancer. „La sfârşitul experienţei Exatlon, mi-am dat seama că sunt atât de câştigat încât nu ar fi cinstit să păstrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama că cel mai important lucru pe care îl poţi face cu banii este să îi oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei”, a spus fostul sportiv la vremea respectiva.

Vladimir Draghia si fiica lui, Zora discutie apriga pe tema Survivor Romania. Ce s-a intamplat intre cei doi?

Anii au trecut, insa Vladimir a ramas foarte atasat de tot ce inseamna competitia sportiva din Republica Dominicana si atunci cand timpul ii permite sau mai ales cand fiica lui ii permite, mai trage cu ochiul la cateun episod din celebrul reality care a cucerit milioane de romani plasand postul Kanal D pe primul loc. Insa, se pare ca fiica lui, Zora are cateva preferinte clare si de nezdruncinat in ce priveste Survivor Romania si anume ca este o Razboinica convinsa. Pustoaica in varsta de aproape patru ani l-a scos din sarite pe fostul Faimos pentru ca tine cu echipa adversa. Unde mai pui ca nici cu „amenintarile de rigoare”, Zora nu s-a lasat induplecata si s-a dovedit o adevarata luptatoare pentru cauza ei…Razboinica pana la capat! Dialogul dintre ei este absolut adorabil:” Tu ce esti, Faimoasa sau Razboinica?” moment in care si primeste imediat raspunsul:”Razboinica!”, „Vrei sa fii dezmostenita?” a continuat Vladimir: „Cum sa spui asa ceva, nici in gluma…Nu dormi in pat in seara asta”, a mai spus vedeta.
Cu cine tine Zora la Survivor Romania? Vladimir Draghia este fiert si a amenintat ca o dezmosteneste

Insa Zora a tot continuat sa-l tachineze spunand ca este o Razboinica. Toata discutia a fost filmata si postata pe Instagram unde nu au lipsit nici comentariile in care admiratorii fostului castigator Exatlon l-au laudat pentru familia frumoasa pe care o are, dar si pentru performantele sporttive de care a dat dovada in cadrul competitiei. Mai mult, unul dintre fani i-a spus ca este cel mai bun inotator facand comparatie cu actualul concurent de la echipa Razbonicilor, profesorul de inot:”Dar nimeni nu înoată ca tine! Nici măcar profesorul de înot. Te pomenesc la fiecare runda cu apa. The best!”

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *