Vulpița s-a apucat iar de cântat! Pregătește Veronica o nouă melodie? Gestul care a dat-o de gol!

Face ce face și iar ajunge în atenția internauților! Vulpița s-a apucat iar de cântat, iar admiratorii de pe rețelele de socializare ai tinerei din Blăgești s-au întrebat imediat dacă nu cumva Veronica pregătește o nouă melodie. Iată ce gest i-a pus pe gânduri pe fani pe soția lui Viorel Stegaru!

  • Vulpița s-a apucat iar de cântat!
  • Pregătește Veronica o nouă melodie? Gestul care a dat-o de gol!

Ajunsă înapoi în București, Veronica a intrat din nou în lumina reflectoarelor, bineînțeles, alături de partenerul ei de viață, Viorel. Nici bine nu a revenit în Capitală, că Vulpița și-a și luat admiratorii prin surprindere, după ce a avut o apariție controversată în mediul online.

Vulpița s-a afișat cântând la microfon

În urmă cu doar câteva ore, Veronica a reușit să-și pună admiratorii pe jar. Vulpița s-a filmat în timp ce cânta la un microfon și ținând cont de faptul că a lansat deja câteva melodii, fanii s-au întrebat dacă nu cumva soția lui Viorel Stegaru va scoate o nouă piesă.

Iese fum, ies scântei, a rupt iar sistemul 3”, sunt versurile melodiei fredonate de Veronica la InstaStory.

După o pauză de câteva luni, Veronica și Viorel s-au întors la București, după ce ar fi fugit de acasă, sătui de vorbele mamei bărbatului. Cu ochii în lacrimi, Vulpița a mărturisit că doamna Ilinica i-ar fi spus să facă avort, după ce o vecină ar fi încercat să o influențeze, transmițându-i că pruncul pe care tânăra îl poartă în pântece nu ar fi al soțului ei.

Veronica este însărcinată pentru a doua oară

Tristețea s-a abătut asupra lor atunci când totul părea că s-a aranjat în viața lor, după ce Veronica a rămas însărcinată din nou. Anunțul a fost făcut de Viorel chiar la „Acces Direct”. Atunci, bărbatul spunea că nici lor nu le-a venit să creadă, astfel că au făcut mai multe teste pentru a fi siguri.

„Viața e bună, mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, spunea Viorel pentru „Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *