Vulpița și Viorel au anunțat sexul bebelușului!

Vulpița și Viorel se pregătesc ca în doar câteva luni să devină părinți pentru a doua oară! În urmă cu mai mult timp cei doi au anunțat că tânăra e din nou însărcinată, iar acum iată că au dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl poartă Veronica în pântece! Băiat sau fată? Iată răspunsul lui Viorel!

Vulpița și Viorel Stegaru devin părinți pentru a doua oară!
Care e sexul bebelușușui!
Anunțul făcut de Viorel!
Vulpița și Viorel rămân în continuare cele două persoanaje care au ținut telespectatorii cu ochii pe televizoare pentru mult timp, asta după ce în luna ianuarie a acestui an au ajuns la Acces Direct cu o povestea care părea destul de serioasă, dar care pe parcurs s-a dovedit a fi falsă!

Pentru că cei doi au rămas impresionați de viața de Capitală, pentru mai multe luni povestea lor de iubire a devenit un adevărat serial, asta pentru că între ei au existat numeroase certuri, împăcări, despărțiri, însă toate s-au lăsat la final cu o veste bună pentru ei, devin părinți pentru a doua oară!

Vulpița și Viorel au anunțat sexul bebelușului!

Chiar Viorel a fost cel care a făcut anunțul, atunci când pentru două luni au plecat la Blăgești, însă la scurt timp au revenit în Capitală deoarece neînțelegerile din familia lui și cea cu părinții săi nu au putut să-i facă să mai locuiască împreună cu ei.

Ajunsă în Capitală, Veronica a mers să facă și un control pentru a afla dacă are băiat sau fată în pântece, însă pe atunci nu se știa încă acest lucru.

Zilele au trecut, iar Vulpița și Viorel deja trăiesc un nou început, asta pentru că de câteva zile s-au mutat în locuința lor din Buzău, o casă oferită de un telespectator Acces Direct pentru soții Stegaru, acolo unde să locuiască împreună, dar să o aducă și pe fetița lor să stea cu ei.

Cei doi vor avea o fetiță?

Ei bine, iată că spre finalul lunii aprilie Veronica va naște, însă mulți se întreabă care e sexul bebelușului. Aceasta a făcut o postare pe Instagram unde i-a pus pe fani pe jar și i-a întrebat ce cred ei că se află în burtică, iar Viorel s-a cam dat de gol.

Aceasta a anunțat într-un comentariu că e vorba de o fetiță, să fie aflat oare cei doi sexul bebelușului sau Viorel doar își dorește să fie vorba de încă o fată în familia lor?!

Imediat comentariul soțului Vulpiței a stârnit numeroase reacții, iar mulți s-au întrebat dacă într-adevăr e adevărat, iar alții au ținut deja să-i felicite pe soții Stegaru!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.