Vulpița și Viorel, bilete de amenințare în cutia poștală de la noua locuință. Cine ar fi scris mesajele misterioase

Astăzi, Vulpița și Viorel, în timp ce făceau curat în curte, au găsit în cutia poștală bilete cu mesaje mai puțin primitoare.

Vulpița Veronica a descoperit în această dimineață în cutia poștală două bilete cu mesaje de amenințare. Speriată, ea a mers repede să îi arate lui Viorel ce a găsit. Soțul ei a citit biletele în care erau amenințați că li se va da foc la casă dacă nu pleacă din Buzău.

Motivul amenințărilor ar fi fost că ei fac satul de râs. Încercând să își dea seama al cui e scrisul, Viorel s-a uitat către Veronica.

Ea a negat că ar fi în stare să facă o asemenea glumă proastă și a spus că nu e scrisul ei. Apoi, soții Stegaru au bănuit că responsabile pentru aceste mesaje îngrijorătoare ar fi probabil niște vecine care nu prea îi au la suflet.

Veronica, rezoltată, spunea că ar fi mai bine dacă vecinele sale și-ar vedea de treaba lor, dorindu-și să înceteze cu amenințările atâta timp cât ea și soțul ei nu s-au dus să cerșească de la nimeni. Întrebată fiind de echipa Acces Direct cum se simte după citirea acestor bilete, Veronica a spus că îi e teamă să mai stea acolo.

„Nici nu vreau să mai stau aici, nu-mi trebuie”, a spus Vulpița, de frica mesajelor amenințătoare ale persoanei anonime.

Viorel, și el vizibil îngrijorat de situație, a spus că bănuiește că aceste bilete au fost scrise de Iasmina, vecina lor mai tânără, dar nu poate dovedi nimic.

Crezând că în sfârșit și-au găsit liniștea la noua locuință pe care au primit-o în Buzău, soții Stegaru sperau că au scăpat de gurile rele. Din nefericire, vecinii invidioși par că nu se pot controla și îi amenință.

Veronica își amintește că ultima oară când s-a speriat din cauza vecinilor a fost în prima lor seară petrecută în noua casă, când vecinii s-au strâns la poartă și făceau gălăgie și nu au putut fi potoliți decât cu ajutorul poliției.

Astfel de episoade tulburătoare nu o ajută pe tânăra viitoare mămică să își vadă de liniștea căminului ei și să se gândească, plină de bucurie, la noul membru al familiei pe care urmează să îl întâmpine.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *