Vulpița și Viorel, cadou pentru fani în prag de sărbători! Ce anunț au făcut soții Stegaru înainte de Crăciun!

În urmă cu aproape un an Vulpița și Viorel ajungeau la Acces Direct cu o poveste care s-a dovediat a fi neadevărată, dar care le-a adus succesul! Iată că astăzi, înainte de sărbători, soții Stegaru pregătesc un cadou pentru fanii lor! Ce anunț au făcut pe internet!

Vulpița și Viorel, cadou pentru fani în prag de sărbători!
Anunțul soților Stegaru pe Instagram!
Dacă anul trecut pe vremea aceasta soții Stegaru stăteau la Blăgești alături de fetița lor și de socrii Vulpiței, iată că de data aceasta cei doi nu mai sunt cu familia, ci au rămas singuri, după ce în urmă cu doar câteva luni au decis să plece acasă din cauza problemelor care nu le mai dădeau pace!

Vulpița și Viorel, cadou pentru fani în prag de sărbători!

Aceștia au revenit în București, însă totul nu pentru foarte mult timp, asta deoarece un telespectator al emisunii Acces Direct a decis să le ofere o locuință în Buzău unde aceștia să stea și să-și aducă fetița, dar și unde o să-și crească împreună băiețelul care va veni în doar câteva luni pe lume!

Ei bine, dacă anul trecut îi știau doar vecinii, acum soții Stegaru sunt cunoscuți în întreaga țară, iar pentru că se aproapie sărbătorile aceștia au decis să facă o surpriză unora dintre susținători, motiv pentru care vor da mai multe obiecte persoanelizate cadou unora dintre fani, totul într-un concurs pe Instagram!

Cei doi au anunțat toate regulile concursului pe pagina lor de Instagram, iar peste puțin timp vor alege și câștigătorii care se vor putea bucura de premiile primite!

Cum au devenit cunoscuți Vulpița și Viorel!

Cei doi s-au prezentat în luna ianuarie la Acces Direct cu o poveste care părea foarte serioasă, dar care pe parcurs s-a dovediat a nu fi tocmai așa. Vulpița a mințit în acest caz, însă telespectatorii au stat cu sufletul la gură în fiecare seară, motiv pentru care au vrut să afle ce se mai întâmplă în viața sa și a soțului ei.

De aici până la un adevărat serial a mai fost doar un pas, însă lucrurile au început să cam dispară din septembrie, atunci când pentru o perioadă au plecat înapoi în Vasului, dar de unde s-au întors două luni mai târziu!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *