VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT AU SPUS „ADIO” SUCCESULUI. CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ULTIMA MELODIE LANSATĂ

În urmă cu aproape un an, Vulpița și Viorel au cunoscut celebritatea, după ce au ajuns la Acces Direct. A urmat o serie de suișuri și coborâșuri în relația lor, dar și numeroase situații-limită, care le-au pus la încercare iubirea și demnitatea. Soarele a strălucit pe strada lor atunci când au devenit cunoscuți și în industria muzicală!
La aproape un an de când Vulpița și Viorel au devenit cunoscuți, se pare că cei doi soți din Blăgești nu mai sunt pe val, ca odinioară.
Acum două săptămâni, Viorel a lansat ultima lui melodie, care însă nu s-a bucurat de același succes precum celelalte piese urcate pe Youtube. Din păcate, piesa lui Viorel a adunat numai 60.000 de vizualizări, devenind cea mai slabă de până acum.
Vulpița va aduce pe lume un băiețel
Deși a fost aspru criticată pentru faptul că nu a fost aproape de fiica ei și a preferat să fie vedetă la Antena 1, Vulpița Stegaru a rămas însărcinată iar și așteaptă al doilea copil. Cuplul din Blăgești urmează să aibă un băiețel!
Internauții s-au grăbit să-i pună la zid pe cei doi părinți, dat fiind faptul că mai au un copil, o fetiță pe care au cam lăsat-o de izbeliște, odată ce au venit la București, la începutul anului, unde au ”frecventat” Acces Direct, emisiunea care a vrut să-i transforme în vedete, dar de unde au plecat după intervenția Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).
”Dacă și pe băiat îl veți crește cum ați crescut fata mai bine când se naște să îl lăsați în centru ca să nu fie vai și amar de el, noroc de mama lui Viorel că are grijă de fetiță, că altfel nu știu ce se întâmplă cu ea. Păcat că oamenii ca voi sunt binecuvântați cu asemenea daruri cerești, iar cei care își doresc cu adevărat și au ocazia să le ofere totul nu pot avea puiuții. Îmi e milă de ce urmează”, este unul dintre cele mai dure mesaje pe care cei soi le-au primit.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.