Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav:

Veronica și Viorel Stegaru au ajuns într-un timp foarte scurt unul dintre cele mai cunoscute și contorversate cupluri din România. Cei doi au plecat din satul natal, din Blăgești, pentru a ajunge în Capitală și a apărea zilnic pe micile ecrane ale românilor.

După aproximativ opt luni în care au câștigat recunoașterea românilor, cei doi soți au hotărât să se întoarcă în Blăgești, pentru a fi alături de fetița lor.
O nouă veste i-a adus din nou pe Vulpița și Viorel în București. Veronica Stegaru a aflat că va deveni din nou mămică, iar anunțul nu i-a picat deloc bine mamei lui Viorel. Femeia i-a spus să nu păstreze copilul, motiv pentru care cei doi au hotărât să plece cât mai departe de satul natal.

Pentru câteva luni, cei doi au locuit într-o casă din Buzău, dăruită de un telespectator. Dorința cleor doi era să trăiască cât mai departe de viața pe care au dus-o în Blăgești și vecinii de acolo. Veronica Stegaru a surprins în urmă cu puțin timp, când a postat o fotografie cu fiica sa și a anunțat că s-a întors în Blăgești.
„Suntem acasă la Blăgești.

Noi așa am gândit, să ne întoarcem acasă. Vă pupăm pe toți și îmi e dor de voi”,a scris Vulpița pe Instagram.

Vulpița Stegaru, pusă la colț de internauți după ce s-a întors în Blăgești

Urmăritorii Vulpiței de pe Instagram s-au arătat dezamăgiți de decizia de a se întoarce în Blăgești, sat de care au fugit atât de mult timp. Viitoarea mămică a fost taxată dur de internauți, mai ales că susținea că a părăsit staul natal pentru a avea un trai mai bun și pentru a munci.

Cea mai rea decizie: sa plecati din Bucuresti.

Unde se gasesc locuri de munca la Coada VACII??? Sunteti un monument de LENE !!!”, „Nu mai sunteți la București? Erați in Căutare de serviciu stabil parca. Nu sunteți deloc hotărați”, „Persoane de acest gen nu merita ajutati nu apreciaza nimic”,sunt câteva dintre reacțiile internauților.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.