VULPIȚA ȘI VIOREL SE MUTĂ ÎN CASĂ NOUĂ. VERONICA: „ÎMI VINE SĂ PLÂNG”

Veronica și Viorel nu-și mai încap în piele de fericire. Soții Stegaru au primit o casă cadou. Un telespectator cu sufletul mare a fost impresionat de povestea lor și le-a dăruit o casă în care să locuiască de acum înainte.

Nici bine nu s-au întors soții Stegaru la Acces Direct că  au avut parte de o mare surpriză. Pentru că în continuare locuiesc la un hotel din Capitală și nici n-au reușit să se angajeze, cineva a vrut să le facă o bucurie. Mai exact, un bărbat din Buzău care deține o casă în care nu mai locuiește de ceva timp, vrea să le-o ofere acestora. Bărbatul nu vreau să-și dezvăluie identitatea la televizor, ci doar să-i ajute pe aceștia. Mirela Vaida a fost cea care le-a dat această veste Veronicăi și lui Viorel.

Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, a spus Mirela Vaida la Antena 1.

Bucuroasă de ceea ce i se întâmplă Veronica nici nu a stat pe gânduri și a acceptat această propunere.

”Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Veronica și Viorel, părinți pentru a doua oară

Anul 2021 se anunță foarte frumos pentru Veronica și Viorel, vor deveni părinți pentru a doua oară. Se pare însă că această bucurie nu este împărtășită de toate rudele. La auzul acestei vești, soacra Veronicăi a sfătuit-o să facă întrerupere de sarcină. Mai ales pentru că a aflat de la cineva că acest copil n-ar fi al lui Viorel. Vulpița însă nici nu vrea să audă de așa ceva. Ea este foarte încântată de faptul că va aduce pe lume al doilea copil și s-a gândit deja și la nume. Dacă va fi fată o va chema Doinița sau Mirela, iar dacă va fi băiețel va purta numele Radu.

 

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *