Vulpița Veronica, amenințată cu moartea! Cine vrea să-i ia copilul, după ce va naște tânăra din Blăgești

Vulpița Veronica se confruntă cu o situație fără precedent, la scurt timp după ce a apărut în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1! Tânăra din Blăgești a primit inclusiv amenințări cu moartea.

De curând, Vulpița Veronica de la emisiunea „Acces Direct” a dezvăluit faptul că este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său.

Veste a venit la scurt timp după ce ea și soțul său, Viorel Stegaru, au decis să renunțe la aparițiile zilnice din show pentru a se întoarce la Blăgești, ca să poată avea grijă de fetița lor, în vârstă de doar trei ani.

Vulpița Veronica de la Blăgești, amenințată cu moartea

Liniștea nu a durat mult, căci Vulpița Veronica a devenit din nou protagonista unui scandal complet neașteptat. De data aceasta, tânăra este acuzată de infidelitate și i se reproșează faptul că bebelușul nu ar aparține lui Viorel, partenerul său de viață.

Mai mult decât atât, într-o apariție recent în emisiunea „Acces Direct”, a ieșit la iveală faptul că Vulpița Veronica a primit nu doar jigniri și tot felul de acuzații, ci inclusiv amenințări cu moartea. Cei mai porniți pe ea par să fie Costel și Cătălina, doi dintre vecinii săi din Blăgești.

Aceasta susține că Vulpița Veronica i-ar fi sedus bărbatul și că sarcina a apărut ca urmare a aventurii pe care aceasta a avut-o cu partenrul său de viață, Costel. Bărbatul confirmă că bebelușul îi aparține și că este pregătit să meargă până în pânzele albe pentru a-l crește împreună cu iubita sa, Cătălina!

Izbucnind în lacrimi, Vulpița Veronica a negat toate acuzațiile și a încercat să demonstreze că nimic nu este adevărat.

În plus, Viorel Stegaru i-a luat tinerei apărarea și a mărturisit că vecinii din Blăgești le-au pus gând rău, motiv pentru care are de gând să meargă la Poliție, pentru a depune plângere împotriva lor.

 

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *