Zeci de oameni, morți într-un accident feroviar

Zeci de oameni au murit, în această dimineață în Grecia, după un accident feroviar grav. Două trenuri s-au ciocnit și peste 30 de oameni au murit până acum, în timp ce peste 80 de persoane sunt rănite. Autoritățile se așteaptă ca numărul victimelor să crească de la un moment la altul.

Un accident feroviar din Grecia a îngrozit lumea în această dimineață, după ce zeci de oameni au murit și alți zeci au fost răniți. Un tren de marfă a intrat într-unul cu pasageri, iar impactul a fost foarte puternic. Autoritățile au anunțat că se așteapă ca bilanțul victimelor să crească, astfel că trebuie să fie pregătiți pentru orice situație.

Zeci de oameni au murit în accidentul feroviar din Grecia

Totul s-a întâmplat marți seară, în apropierea orașului Larissa din centrul Greciei. Impactul dintre cele două trenuri a creat o situație de groază, după ce zeci de oameni au murit, alții sunt răniți, iar alții sunt de negăsit. Echipele de salvare se grăbesc să caute supraviețuitori în cel mai scurt timp posibil, printre ruinele și bucățile de tren din urma accidentului.

Cele două trenuri circulau din Antena înspre Salonic, după un carnaval care s-a terminat luni cu o sărbătoare publică. La fața locului au apărut imediat echipe de salvare și pompieri, care au căutat posibili supraviețuitori cu torțe. Vestea care i-a îngrijorat pe restul este că numărul victimelor ar putea să crească drastic, după ce o mulțime de oameni sunt de negăsit.

Pasagerii au făcut mărturii cutremurătoare

Supraviețuitorii din urma accidentului feroviar au făcut mărturii cutremurătoare despre cum s-a întâmplat totul. Este vorba despre un scenariu de coșmar, care s-a întâmplat repede, iar oamenii au trebuit să depună efort să își salveze viețile, alături de alții care nu au reușit.

”Tocmai am auzit o bubuitură… vagonul (trenului) a început să se învârtă, înainte de a sfârşi într-o parte când am reuşit să ieşim”, ”Au fost 10 secunde de coşmar cu foc, nu puteai vedea mare lucru din cauza fumului”, au declarat doi pasageri de la fața locului, pentru postul de televiziune ERT din Grecia

laur