Zodia care nu își va găsi niciodată perechea! Singurătatea o urmărește toată viața

Cu toții ne dorim să avem o viață frumoasă, o pereche potrivită alături de care să ne petrecem toată viața. Se pare, însă, că unii nu vor cunoaște niciodată iubirea adevărată, ci sunt condamnați la singurătate. Nativii unei zodii vor fi mereu de despărțiri și eșecuri în dragoste, iar la bătrânețe se vor trezi singuri și triști.

Zodia care va rămâne singură toată viața

Dintre cele 12 zodii ale horoscopului, una dintre ele va rămâne singură toată viața. Cu toții visăm la o iubire ca în basme, dar unii dintre noi chiar nu sunt făcuți pentru a trăi una. O zodie este de-a dreptul complicată și așa va fi și viața ei amoroasă, un haos mereu, fără posibilitatea de a se reabilita vreodată.

Cele mai predispuse la singurătate sunt femeile acestei zodii, care sunt de-a dreptul complicate și foarte greu de înțeles. Astrele încearcă să îți scoată omul potrivit în cale, dar nu au nicio șansă, pentru că ești veșnic nemulțumită. Ți se pare că nimeni nu este prea bun și nimeni nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, care este unul destul de ridicat.

Dacă încă nu te-ai pins, este vorba despre VĂRSĂTOR. Ai o personalitate unică și complexă, dar asta nu înseamnă că nu vei avea relații. Vei cunoaște oameni, dar niciunul nu va rămâne la nesfârșit, pentru că ai talentul de a-i îndepărta pe cei care încearcă să îți intre în suflet, imediat ce simți că începi să pierzi controlul și te îndrăgostești.
Zodia condamnată la singurătate

Sunt momente în care simți că ai găsit pe cineva care îți intră ușor în grații, dar ajungi la conluzia că tot nu ești lângă omul potrivit. Trebuie să te obișnuiești să formezi un întreg cu tine, pentru că niciodată nu vei avea o companie pentru o perioadă prea lungă de timp. Oricum, te-ai obișnuit așa și deja nu te mai deranjează când vezi că oamenii tot vin și pleacă.

laur