Zvonurile care i-au marcat existența! Benone Sinulescu, acuzat în trecut că și-ar fi ucis soția:

Benone Sinulescu este, cu adevărat, un artist de top în România. Interpretul de muzică populară, născut în 1937, a colaborat cu mulți artiști respectați din țară, precum Irina Loghin, iar pasiunea și-a descoperit-o încă de mic.

Însă nu toată lumea cunoaște drama prin care a trecut marele artist. Benone Sinulescu, cântărețul în vârstă de 83 de ani, a fost acuzat pe nedrept în trecut, în era comunistă, că și-ar fi omorât soția, lucru cât se poate de fals! Cei doi au o relația de peste 40 de ani, Elena fiind dragostea vieții sale. Zvonurile că artistul ar fi comis o crimă, că ar fi făcut pușcărie sau că ar avea doar un plămân l-au marcat, însă, găsind putere și refuzând să mai asculte răutățile oamenilor din jur, Benone Sinulescu a reușit să treacă peste inconveniențele create de oamenii din jur. Chiar artistul a povestit într-un interviu pentru CLICK! prin ce a trecut.

”Oamenii au o imaginație bolnavă. Nici azi nu știu cine a scornit toate acestea… S-a spus despre mine că mi-am omorât soția cu toporul, că am doar un plămân sau că am făcut pușcărie. Veneau la mine la spectacole și ziceau ”cămașa aceasta o am de la tine, de când am făcut pușcărie. Tu dormeai în patul de jos, iar eu în cel de deasupra”. Spuneau asta de față cu mulți oameni. Poate unii chiar au crezut! Alții afirmau că mă cunosc din armată, ori eu nici nu am făcut armata!”, mărturisea Benone Sinulescu.

Artistul are o relație solidă, de zeci de ani
Chiar dacă a avut mai multe admiratoare, Benone Sinulescu a iubit și iubește o singură femeie: pe Elena, absolventa de Chimie Alimentară, care a fost întotdeauna aproape de el. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul artistei Ileana Sărăroiu, după ce aceasta a invitat-o la masă, după un spectacol.

”Este vorba despre Elena, absolventă de Chimie Alimentară. Leni mi s-a părut o ardeleancă mai… băţoasă, s-a ţinut tare. Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti”, mărturisea artistul.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *