Fiica Andreei Esca, operată de urgență! Ce probleme de sănătate are Alexia Eram: „Anestezie generală”

Momente grele pentru fiica Andreei Esca! Frumoasa Alexia Eram și-a îngrijorat admiratorii, după ce i-a anunțat că trebuie să ajungă imediat la spital pentru a fi operată de urgență! Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă iubita lui Mario Fresh!

  • Fiica Andreei Esca, operată de urgență!
  • Ce probleme de sănătate are Alexia Eram

Alexia Eram este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Fiica Andreei Esca se poate considera o norocoasă din toate punctele de vedere. Este frumoasă, are un succes formidabil pe rețelele de socializare și unde mai pui că are o relație pe care și-ar dori-o multe tinere de vârsta ei, iubindu-se de mai mulți ani cu celebrul artist Mario Fresh.

Dacă aruncați o privire asupra conturilor Alexiei Eram de pe rețelele sociale vă dați seama cu ușurință că vedeta nu-și neglijează niciodată fanii, ținându-i la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, prin diferite fotografii sau filmulețe.

Din păcate, Alexia Eram le-a arătat internauților că în ciuda vieții perfecte pe care o are, frumoasa artistă nu este ocolită de necazuri. Ieri, fiica Andreei Esca a făcut un anunț îngrijorător pe contul ei de Instagram, povestindu-le fanilor despre problemele ei de sănătate.

Alexia Eram are apendicită

Cu un zâmbet slab pe buze, Alexia Eram le-a povestit fanilor de pe rețeaua socială că nu a putut să doarmă din cauza durerilor resimțite la nivelul stomacului și a burții. Speriată, fiica Andreei Esca nu a stat pe gânduri și a mers la medic pentru a-și face analizele. Din păcate, rezultatul a fost unul grav, doctorii anunțând-o pe artistă că suferă de apendicită.

Fiica Andreei Esca, de urgență pe mâinile medicilor

Așadar, tot ieri, Alexia Eram le-a transmis fanilor că azi dimineață va merge la spital, la primele ore ale zilei, pentru a se opera de urgență. Vedeta a mai declarat că este copleșită de emoții, pentru că va trece prin prima operație și anestezie generală, însă își menține aceeași atitudine pozitivă.

„Update-ul zilei de astăzi este că azi-noapte m-a durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, declara ieri Alexia Eram pe InstaStory.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *