CUM FAC BANI FEMEILE DIN ÎNCHISOAREA RAHOVA. UN FOST DEȚINUT A DAT AMĂNUNTE:

Un fost deținut a vorbit, de curând, în premieră, despre unul dintre cele mai controversate subiecte din România. Este vorba despre întreținerea de relații sexuale în timpul detenției.

Petre Negreanu, acum în vârstă de 70 de ani, a mărturistit că femeile ”cazate” la penitenciarul Rahova oferă adevărate show-uri erotice, de la fereastră, bărbaților din clădirea alăturată în schimbul unei sume de bani.

Practic, femeile se dezbrăcau în fața ferestrei. În toiul acestui tip de relație făcut la geam se nășteau adevărate relații la distanță, iar atunci când femeile deveneau mame, acestea se lăudau cu nou-născutul deținutul de vis a vis.

„La Rahova (penitenciarul Rahova n.r.), unde e secția de femei, e vis-a-vis de mai multe secții de bărbați, cea mai înaltă e secția a treia, care e la etajul 3, bineînțeles. Femeile astea îți arătau copilul, că unele nășteau în pârnaie, erau majoritatea prostituate sau drogate. Unele îți arătau sânii, doar dacă le trimieai bani de cumpărături.

Dacă le trimiteai bani mai mulți, îți arătau și restul! Și atlădată, așa, de bucurie, îți arătau copilul nou-născut pe geam. Un copil născut în pușcărie… Copiii ăștia erau un fel de răsfățați ai pușcăriilor, să zic așa, pentru că erau născuți în pușcărie și probabil că toată viața lor tot prin pușcării o să și-o petreacă. Dar gardienii aveau o slăbiciune pentru copiii ăștia născuți acolo, în pușcărie”, a povestit Petre Negreanu pe Youtube.

Cum se spionau nevestele colegilor

Totodată, bărbatul spune că în unele închisori din Români se obișnuia ”spionarea” colegilor care primeau vizite conjugale. ”Unii mai aveau vizite conjugale cu nevestele și la Rahova, și la Jilava. La Jilava era pe PPT, acolo în zona în care se ieșea, nu era prea ideală, dar asta era. La Mărgineni era chiar lângă zona de vizite.

Țin minte că pe curse, când ne duceam sau ne întorceam de la Dej, făceam escală la Mărgineni. Unii curioși se prinseser că acolo era camera conjugală și deși era un ”spion” (fereastră mică, n.r.) acolo, pe ”spion” poți să te uiți și în sensul invers, de afară înăuntru. Se uitau și o vedeau pe aia dezbrăcată cu bărbatul sau gagicul ei cum își făceau treaba. Ce să faci, oamenii se daptau la situație, nu pot să condamn decât sistemul…”, a mai spus Negreanu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *