Din păcate este adevărat. Dramă în muzica populară

Nicolae, soțul cântărreței de muzică populară Tatiana Marcoianu, care a murit pe 1 ianuarie, era obsedat de Denisa răducu înainte să moară. Bărbatul asculta muzica ei și citea despre ea pe internet.

Soțul cântăreței de muzică populară Tatiana Marcoianu a murit pe 1 ianuarie, chiar în ziua în care împlinea 50 de ani. Bărbatul a aflat în urmă cu șase luni că suferă de ciroză, iar boala a avansat rapid.

Artista a povestit despre obsesia ciudată din ultima perioadă de viață a soțului ei, în legătură cu Danisa Manelista, cântăreața care a murit în în anul 2017 de cancer hepatic.

”Doamne, de ce ai murit tu, trebuia să mor eu”
”Mă întorsesem într-o noapte de la un eveniment, acum o lună și ceva, și l-am găsit ascultând muzică. Printre altele, asculta tot felul de melodii cu Denisa. La un moment dat, a dat cu pumnul în masă și a zis: ”Doamne, de ce ai murit tu, trebuia să mor eu”! Atunci l-am rugat să oprească muzica, mi-am dat seama că suferă. Efectiv plângea la toate melodiile pe care le auzea”, a dezvăluit Tatiana Marcoianu pentru starpopular.ro.

Denisa Răducu a aflat că suferă de o formă gravă de hepatită tot cu o jumătate de an înainte să moară. Și în cazul ei, boala a avansat rapid și nu i-a dat nici o șansă tinerei interprete. Cauza oficială a morții a fost un carcinom hapatocelular, respectiv una dintre cele mai grave forme

de cancer hepatic. Ca și în cazul bărbatului, nimic nu anunța, cu câtevea luni înainte, un deznodământ atât de trist.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *